ΒΟΛΟΣ

Λόπεθ: "Αν η ΑΕΚ έβαλε τέσσερα γκολ, τότε εμείς αξίζαμε να πετύχουμε πέντε ή έξι"

Ο Άνχελ Λόπεθ
Ο Άνχελ Λόπεθ EUROKINISSI

Ο Άνχελ Λόπεθ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα του Βόλου κόντρα στην ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως βάσει εικόνας η ομάδα του άξιζε να βάλει πέντε ή έξι γκολ, απ' την στιγμή που η Ένωση σημείωσε τέσσερα. (VIDEO)

Ο Βόλος στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην ΑΕΚ, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, παρά την ήττα με 4-2. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Άνχελ Λόπεθ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του, υποστηρίζοντας πως απ' την στιγμή που η Ένωση έβαλε τέσσερα γκολ, ο Βόλος θα έπρεπε να βάλει πέντε ή έξι.

"Προτιμώ να κρατήσω το μεγάλο παιχνίδι που έκαναν σήμερα οι παίκτες μου. Τα γκολ της ΑΕΚ προήλθαν από ατομικές προσπάθειες, καθώς διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Η ΑΕΚ με τέσσερα σουτ, πέτυχε τέσσερα γκολ, αλλά οι καθαρές ευκαιρίες στον αγώνα ήρθαν από τον Βόλο", σχολίασε αρχικά.

Για το αν θα άλλαζε το επιθετικό ποδόσφαιρο της ομάδας του: "Παίξαμε με τον Σωτήρη (σ.σ. Νίνη) στο '8', ο οποίος έχει μεγάλη ποιότητα. Είχαμε τέσσερις επιθετικογενείς παίκτες μπροστά. Ήρθα στο Βόλο για να αποδείξω πως είναι μία γενναία, φιλόδοξη ομάδα. Αν η ΑΕΚ πέτυχε τέσσερα γκολ, εμείς αξίζαμε να πετύχουμε πέντε ή έξι".

Για τη ρεβάνς κι αν θα αγωνιστεί με παρόμοιο τρόπο: "Σίγουρα. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου διότι έχουν επιθετικό πνεύμα και παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Έχουμε ελπίδες και στο δεύτερο παιχνίδι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΟΛΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ