SERIE A

Λοτίτο: "Ο Κασάνο ήθελε να έρθει στην Λάτσιο"

Λοτίτο: "Ο Κασάνο ήθελε να έρθει στην Λάτσιο"
Λοτίτο

Στην αποκάλυψη πως ο Αντόνιο Κασάνο ήθελε να αγωνιστεί στην Λάτσιο το καλοκαίρι, προχώρησε ο πρόεδρος των "λατσιάλι", Κλαούντιο Λοτίτο

Ο Ιταλός επιθετικός που για 4,5 χρόνια (2001-2006) φόρεσε την φανέλα της Ρόμα, μπορεί να αγωνίζεται την φετινή χρονιά στην Σαμπντόρια, όμως την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην "μισητή" αντίπαλο των "τζαλορόσι", Λάτσιο.
Την συγκεκριμένη είδηση έφερε στο φως ο πρόεδρος των "λατσιάλι", Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: "Ο Κασάνο είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Σκεφτήκαμε να τον αποκτήσουμε το καλοκαίρι και ο ίδιος ήθελε να έρθει στην Λάτσιο. Ήταν μια ιδέα που την προσέξαμε πολύ, αν και θα υπήρχε πρόβλημα στα αποδυτήρια λόγω ότι στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ρόμα".



Ο επιθετικός από το Μπάρι πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Σαμπντόρια, επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Εθνική Ιταλίας το καλοκαίρι στα τελικά του Euro, όμως είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν πως ο προβληματικός του χαρακτήρας θα του στερήσει αυτή την δυνατότητα.
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ