ΛΑΤΣΙΟ

Λοτίτο: "Ο Σάρι αποφάσισε να φύγει από την Λάτσιο επειδή είχε προβλήματα με τους παίκτες"

Lazio's head coach Maurizio Sarri reacts during a Group E Champions League soccer match between Atletico Madrid and Lazio at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Dec. 13, 2023. (AP Photo/Pablo Garcia)
Lazio's head coach Maurizio Sarri reacts during a Group E Champions League soccer match between Atletico Madrid and Lazio at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Dec. 13, 2023. (AP Photo/Pablo Garcia) @2024 PABLO GARCIA/AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετούς μήνες από την Λάτσιο όμως το όνομά του εξακολουθεί να συζητείται στην Ρώμη, με τον πρόεδρο Κλαούντιο Λοτίτο να υποστηρίζει πως οι σχέσεις του με τους παίκτες τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Μαουρίτσιο Σάρι αποφάσισε να αποχωρήσει από την Λάτσιο και υπέβαλε την παραιτήσή του που έγινε αποδεκτή, με τον έμπειρο Ιταλό προπονητή να συνδέεται έκτοτε με αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Παναθηναϊκός, αλλά να παραμένει ακόμη στο ταμείο ανεργίας.

Όσο για το λόγο που έφερε το διαζύγιό του με τους λατσιάλι, για αυτόν μίλησε ο Κλαούντιο Λοτίτο σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "DAZN", με τον πρόεδρο της ομάδας της αιώνιας πόλης να κάνει λόγο για άσχημες σχέσεις του Σάρι με τους λεγόμενους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

"Είχα καλή σχέση με τον Μαουρίτσιο. Έχει τις ιδέες του αλλά ανάμεσά μας έχει δημιουργηθεί μία χημεία που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό.

Η παραίτησή του; Κατάλαβε πως υπήρχε ένα βαθύ πρόβλημα. Υπήρχε μία σύγκρουση στα αποδυτήρια με τους πιο έμπειρους παίκτες και όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα αποδυτήρια, αποφάσισε να φύγει", τόνισε χαρακτηριστικά ο Λοτίτο, για να αναφερθεί κατόπιν για τους διαδόχους του Σάρι στον πάγκο των μπιανκοτσελέστι.

"Ο Τούντορ στο φινάλε της σεζόν μου με έκανε να αντιληφθώ την ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές, μεταξύ των οποίων και την πώληση μερικών παικτών που δημιουργούσαν προβλήματα.

Καταλάβαμε πως είχε έρθει η ώρα να ξεριζωθούν όσοι νόμιζαν πως ήταν αφεντικά της ομάδας. Τώρα έχουμε τον Μάρκο Μπαρόνι που μιλάει τη γλώσσα μας, ο οποίος έχει πείνα και θέλει να δείξει την αξία του. Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι θέλουν να είναι ενωμένοι πίσω του".

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ