CHAMPIONS LEAGUE

Λούα Λούα: "Καλή η Τσέλσι, αλλά εμείς στους "8"

Λούα Λούα: "Καλή η Τσέλσι, αλλά εμείς στους "8"
Λομανά Λούα ΛΟύα

Έτοιμος για Τσέλσι δήλωσε ο Λούα Λούα, που ξεκαθάρισε πως η πρόκριση θα είναι... "κόκκινη"

Πιστεύει στην πρόκριση και δεν τον κρύβει. Ο αγαπημένος επιθετικός των φιλάθλων του Ολυμπιακού, Λούα Λούα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Sunday People" αναφέρθηκε στη μάχη με την Τσέλσι, τον Άβραμ Γκραντ αλλά και το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους".
"Βλέπω πάρα πολλούς αγώνες της Premier League και της Τσέλσι ιδιαιτέρως. Οι "μπλε" έχουν φανταστική ομάδα, αλλά δεν είναι ανίκητοι. Έχουν στη σύνθεσή τους ορισμένους ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, όπως είναι ο Ντρογκμπά, ο Λάμπαρντ, ο Ανελκά, αλλά κάτι μου λέει ότι μπορούμε να "χτυπήσουμε" την άμυνά τους, ειδικά αν ο Τέρι δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Έχω διαπιστώσει ορισμένες αδυναμίες της Τσέλσι στην άμυνα, σε όλα τα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει. Έχουμε αποσπάσει ισοπαλία από τη Ρεάλ Μαδρίτης, νικήσαμε δύο φορές τη Βέρντερ Βρέμης και μία τη Λάτσιο. Γι' αυτόν τον λόγο δεν φοβόμαστε την Τσέλσι. Πιστεύω στον Ολυμπιακό και εμείς θα είμαστε αυτοί που θα προχωρήσουμε στην προημιτελική φάση του Champions League",

τόνισε αρχικά ο 27χρονος επιθετικός και πρόσθεσε:

"Είμαι τραυματίας από τον Ιανουάριο. Προπονήθηκα κανονικά με την ομάδα αυτή την εβδομάδα και κατά 70% είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκομαι στη διάθεση του προπονητή μου για το ματς με την Τσέλσι. Δεν θέλω να χάσω με τίποτα αυτά τα ματς. Έχω πολλούς φίλους στην Αγγλία που ανυπομονούν να με δουν. Θέλω να τους δείξω πόσο καλή ομάδα έχουμε. Έχω παίξει εναντίον της Τσέλσι αρκετές φορές. Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ στο "Στάμφορντ Μπριτζ", το οποίο είναι ένα υπέροχο στάδιο".


Ο Κογκολέζος φορ, αποκάλυψε και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον προπονητή της Τσέλσι, Άβραμ Γκραντ:

"Τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Όταν πέρυσι αγωνιζόμουν στην Πόρτσμουθ, αυτός ήταν ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου. Είναι κορυφαίος άνθρωπος. Με βοήθησε πάρα πολύ όταν έφτασα στο ναδίρ της καριέρας μου. Με "κυνηγούσε" ο θάνατος του νεογέννητου γιου μου από πνευμονία και παράλληλα προσπαθούσα διαρκώς να επανέλθω στην ενεργό δράση, έπειτα από συνεχείς τραυματισμούς.

Ήταν μια περίοδος που αποτύγχανα παντού. Τόσο στην οικογενειακή ζωή, λόγω του δράματος, όσο και στην αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, διότι δεν μπορούσα να αγωνιστώ. Μου είχε πει να συνεχίσω να χαμογελάω, όπως έκανα πριν μου συμβούν όλα αυτά. Επίσης με ενθάρρυνε να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά στις προπονήσεις και μου επισήμαινε τη βεβαιότητά του πως θα ξαναβρώ τον δρόμο μου"

, τόνισε ο Λομάνα, ενώ αποκάλυψε την προτροπή του Ισραηλινού προπονητή για να πει το ναι στην πρόταση του Ολυμπιακού:

"Θυμάμαι σαν χθες τα λόγια του. Μου είπε να πάω, διότι ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο κλαμπ! Παράλληλα μου τόνισε πως θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ ξανά στο Champions League. Κανένας από εμάς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι έπειτα από μερικούς μήνες θα είμαστε αντίπαλοι στην νοκ άουτ φάση του Champions League. Χρωστάω πάρα πολλά στον Άβραμ, αλλά αυτό δεν θα σταματήσει τη θέληση μου να τους αποκλείσουμε! Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".


Τέλος, για τα όποια σενάρια περί επιστροφής του στη Νιούκαστλ, ο Λούα Λούα ήταν ξεκάθαρος:

"Όχι, αυτά που ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Δεν έχω καμία επαφή με τους ανθρώπους της Νιούκαστλ. Επίσης, απ' ό,τι γνωρίζω, δεν υπάρχει και κάποια πρόταση στον Ολυμπιακό ή τον ατζέντη μου. Κάποια μέρα θα ήθελα να γυρίσω στη Νιούκαστλ, όπου πέρασα πολύ όμορφα, αλλά δεν νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή.

Εγώ είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Να προκριθούμε στο Champions League και να πάρουμε το νταμπλ στην Ελλάδα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εδώ και δεν σκέφτομαι να φύγω".












TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ