PREMIER LEAGUE

Λουίς Ενρίκε για Τότεναμ

Λουίς Ενρίκε για Τότεναμ
© GETTY IMAGES

Ο Λουίς Ενρίκε είναι το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αντρέ Βίλας Μπόας σε περίπτωση που εκείνος απολυθεί. Σκέψεις και για Μίκαελ Λάουντρουπ.

Σε πολύ δύσκολη θέση είναι ο Αντρέ Βίλας Μπόας μετά τον διασυρμό από τη Μάντσεστερ Σίτι και ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν στη δημοσιότητα οι πρώτοι υποψήφιοι αντικαταστάτες του.

Σύμφωνα με τη "Daily Mail" αυτή τη στιγμή η πρώτη επιλογή αποτελεί έκπληξη και είναι εισήγηση του Φράνκο Μπαλντίνι, διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος των Λονδρέζων. Ο λόγος για τον Λουίς Ενρίκε, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στη Ρόμα.

Ο Ισπανός προπονητής άρχισε την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα Β και στη συνέχεια πήγε στους "τζαλορόσι", η πορεία του με τους οποίους ήταν απογοητευτική. Από τη Ρόμα απολύθηκε το καλοκαίρι του 2012, ενώ μαζί του αποχώρησε και ο Μπαλντίνι, ο οποίος πήγε στην Τότεναμ. Αυτή τη στιγμή ο 43χρονος τεχνικός έχει συμβόλαιο με τη Θέλτα και αυτό είναι ένα εμπόδιο που θα έπρεπε να προσπεράσει η λονδρέζικη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, στο πίσω μέρος του μυαλού των ιθυνόντων του συλλόγου φιγουράρει και το όνομα του Μίκαελ Λάουντρουπ. Η δουλειά που έχει κάνει ο Δανός στη Σουόνσι είναι εξαιρετική, χαρίζοντάς της μεταξύ άλλων και τον πρώτο μεγάλο τίτλο στην ιστορία της από τη στιγμή που άρχισε να συμμετέχει στις αγγλικές διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως για όσα ακούγονται τελευταία ο Βίλας Μπόας είπε: "Έχω αποκτήσει αντισώματα. Συνήθιζα να διαβάζω πολλά σε καταστάσεις όπως αυτή, αλλά όχι πλέον. Με αφήνουν αδιάφορο. Με εμπιστεύεται το συμβούλιο της ομάδας και οι παίκτες".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ