ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Χαρούμενος από την εμφάνιση, λυπημένος από το αποτέλεσμα"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε ευχαριστημένος για την εικόνα της ομάδας του, όχι όμως από το αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν. Ο Λουτσέσκου έμεινε ευχαριστημένος με τους παίκτες του, όχι όμως το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA: "Η καλύτερη εμφάνιση δεν ξέρω αν είναι. Υπήρχαν κι άλλα καλά ματς. Εξαρτάται το παιχνίδι από τον αντίπαλο. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα, σκληρή που είναι από τις κορυφαίες της χώρας. Αν μετάνιωσα για κάτι σήμερα, είναι που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Κυριαρχήσαμε στο πρώτο μέρος, πιέσαμε, βάλαμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, κλείσαμε χώρους, κάναμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ένταση δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο.

Σε αυτό το παιχνίδι χάσαμε στα τελευταία 16 μέτρα του γηπέδου την ευκαιρία να σκοράρουμε. Έτσι είμαι από τη μία χαρούμενος από τη συνολική παρουσία και από την άλλη λυπημένος γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ