ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: “Αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος μπορώ να φύγω”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του και τη δουλειά που χρειάζεται να γίνει για να ξαναβρεί τις ισορροπίες της.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέκσου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Με τον προπονητή του Δικεφάλου να τονίζει πως η ομάδα του χτίζεται από την αρχή μετά τις τόσες αλλαγές που έγιναν και να υπερασπίζεται τη δουλειά του απέναντι σε όσους δημιουργούν κλίμα εσωστρέφειας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είναι κομβική η νίκη επί του Λεβαδειακού και για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους παίκτες:

"Όταν κάνεις τόσες αλλαγές ουσιαστικά ξεκινάς από το μηδέν, ίσως και πιο πίσω. Και όταν το κάνεις αυτό χρειάζεται χρόνος. Δεν γίνονται μέσα σε ένα βράδυ οι παίκτες να αποκτήσουν αυτοματισμούς, οι σχέσεις όλων πρέπει να ξαναχτιστούν.

Από όλα τα χρόνια που δουλεύω το Νοέμβριο αποκτάμε χημεία. Ανεξάρτητα με την ποιότητα των παικτών, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι έχουμε ποδοσφαιριστές από διαφορετικές κουλτούρες. Άλλος από ανατολική Ευρώπη, άλλος από βόρεια Ευρώπη, άλλος από δυτική Ευρώπη. Είναι εύκολο να χαλάς κάτι και πολύ πιο δύσκολο να φτιάξεις κάτι.

Ήμασταν τυχεροί που μπήκαμε στο Europa League,τυχεροί που είχαμε μια βάση παικτών από πέρσι και έχουμε έναν τρόπο παιχνιδιού. Είχαμε δύο ευρωπαϊκά ματς με πολλές ευκαιρίες και κάναμε λάθη που τα πληρώσαμε επειδή αυτά συμβαίνουν όταν χτίζεται η ομάδα. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία

Δεν έχω πρόβλημα να πάω στη Θεσσαλονίκη και να ετοιμάσω βαλίτσες για Βουκουρέστι εάν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τη διαδικασία. Είμαι ήρεμος με καθαρό μυαλό και ψυχή. Έχω δείξει τι μπορώ να κάνω. Εάν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος μπορώ να φύγω".

Για το αν θεωρεί ότι δεν αναγνωρίζεται η δουλειά του:

“Σήμερα το βράδυ δεν έχουμε κερδίσει ούτε τον τίτλο ούτε το Europa, αλλά δουλεύουμε για να είμαστε χαρούμενοι τον Μάιο. Πρέπει να έχουμε ισορροπία και δεν πρέπει να κάνουμε πλάκα με τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, να της βάζουμε τεράστια πίεση. Έτσι δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε σωστές σχέσεις, γιατί δίνεται χώρος σε πράγματα που συμβαίνουν μέσα στην ομάδα και την επηρεάζουν. Για παράδειγμα το ποιος είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, ποιος όχι. Δε μιλάω για τον ΠΑΟΚ μόνο. Γενικά στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό. Το πιο δυνατό σημείο μας είναι η ισορροπία"

TAGS ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ