ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Ήταν φανταστικός ο Κοτάρσκι, χαρούμενος για το αποτέλεσμα"

SUPERLEAGUE 2024-2025 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της Cosmote TV αμέσως μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-4 απέναντι στον Βόλο.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο, η οποία έληξε 1-4 υπέρ του Δικεφάλου, με τον προπονητή να αναφέρει μεταξύ άλλων πως έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, καθώς και από τον Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τα "ασπρόμαυρα".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

Σχετικά με την απρόσμενη φάση του πέναλτι: "Η αλήθεια είναι αυτή. Αν δεν μπαίνεις με την κατάλληλη προσοχή από την αρχή του παιχνιδιού και νομίζεις πως μόνο η παρουσία σου μπορεί να εξασφαλίσει κάποια πράγματα, τότε μπορείς να το πληρώσεις. Από τη μία χαίρομαι που συνέβη αυτό με την έννοια ότι είναι μάθημα για το μέλλον. Ο Κοτάρκσι ήταν φανταστικός στο να αποσοβήσει το πέναλτι σε εκείνη τη φάση. Το ποιο σημαντικό είναι να έχουμε την κυριαρχία που θέλουμε από την αρχή του παιχνιδιού και να μην επιτρέπουμε κάτι.

Νομίζω πως από εκεί και πέρα είχαμε μία έξυπνη παρουσία στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις. Οι παίκτες προσπάθησαν πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι και έτσι τα πράγματα πήγαν όπως θέλαμε. Από εκεί και πέρα, οδηγήσαμε τον αντίπαλο να βρεθεί σε μία κατάσταση στην οποία ο παίκτης του Βόλου πήρε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι το παιχνίδι έγινε πιο "εύκολο" για εμάς από αυτό το σημείο".

:Σε ερώτηση αναφορικά με τον Κόλεϊ, ο ίδιος απάντησε: "Είμαι χαρούμενος πρώτα από όλα για το αποτέλεσμα. Για αυτό ήταν τα χαμόγελα, για την απόδοση της ομάδας και για τον Κόλεϊ ατομικά. Είχαμε μία κουβέντα σε εκείνο το σημείο για μία φάση στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, όπου προσπάθησε να κοντρολάρει με το στήθος, έχοντας λίγο μία υπέρμετρη αυτοπεποίθηση σε εκείνο το σημείο και του είπα χαριτολογώντας πως αυτό δεν πρέπει ποτέ να συμβαίνει. Από εκεί και πέρα είμαι χαρούμενος γενικότερα για αυτά που μας έδωσε. Δηλαδή την ασφάλεια, την προσωπικότητα, το φυσικό μέγεθος, το οποίο χρειαζόμασταν σε ορισμένες φάσεις του παιχνιδιού οπότε για αυτό ήταν όλα τα χαμόγελα".

Τέλος, όσον αφορά το μελλοντικό παιχνίδι με τη Γαλατασαράι ο Λουτσέσκου δήλωσε: "Αφήστε με μία μέρα να ηρεμήσω, Είχαμε το σημερινό παιχνίδι και από εκεί και πέρα την Τετάρτη είναι ένα άλλο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που φυσικά θα παλέψουμε και θα πάμε για κάθε μπάλα, για κάθε φάση και για κάθε δυνατό αποτέλεσμα" .

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ