ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Ήταν μία απόλυτη κυριαρχία, είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό για τη Stoiximan Super League 2023-2024 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών | Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό για τη Stoiximan Super League 2023-2024 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών | Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΡΑΜΒΑΛΑΣΗΣ/INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εκτός έδρας επικράτηση επί του Πανσερραϊκού για την προτελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε απόλυτα στην αναμέτρηση.

Τρεις ημέρες μετά από το 3-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο (με ανατροπή) ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε δεύτερη διαδοχική νίκη μακριά από την Τούμπα, αυτή τη φορά με 2-0 επί του Πανσερραϊκού για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σκόρερ για τον Δικέφαλο ήταν ο Κωνσταντέλιας στο πρώτο μέρος και ο Ντεσπόντοφ στο δεύτερο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τονίζει στο flash interview ότι ναι μεν η ομάδα του δεν έπαιξε φανταστικά, ωστόσο το σημαντικό είναι πως πήρε το τρίποντο και μάλιστα με κυριαρχική εμφάνιση.

"Δεν θέλω να μιλήσω για την εικόνα του αγώνα, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κερδίσαμε 2-0, είχαμε ακόμη 5-6 μεγάλες ευκαιρίες για να μπορέσουμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα, μία απόλυτη κυριαρχία.

Μπορεί να μην παίξαμε φανταστικά για να κερδίσουμε αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι.

Είμαστε αναγκασμένοι όταν παίζουμε κάθε τρεις ημέρες να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις από τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους", δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της Nova.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ