STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λουτσέσκου: "Κάναμε καλό παιχνίδι αλλά δεν σκοράραμε, πρέπει να αντιδράσουμε"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Άρης
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Άρης EUROKINISSI SPORTS

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της NOVA μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Άρη στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι τόνισε πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα πρέπει να βγάλει αντίδραση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

"Δεν έχω πάρα πολλές σκέψεις σχετικά με το παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε μια φάση που κάνουμε καλά τα πράγματα, αλλά δεν πάνε όπως θέλουμε. Εκτός από το γκολ και ένα δοκάρι από τον αέρα δεν θυμάμαι να είχε άλλη φάση ο Άρης. Κάναμε καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Υπάρχουν παιχνίδια που τα κάνεις όλα τέλεια αλλά δεν θα πάρεις το αποτέλεσμα. Και άλλα παιχνίδια που δεν τα κάνεις όλα τέλεια αλλά παίρνεις το αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε σε ένα χρονικό σημείο που θα πρέπει να αντιδράσουμε, να βρούμε τη θέληση να αλλάξουμε την κατάσταση.

Ο Άρης είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο όμως δημιουργήσαμε ευκαιρίες από ανακτήσεις της μπάλας και φεύγοντας γρήγορα στη μετάβαση. Στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν εμείς κυρίαρχοι. Ο Άρης δεν δημιούργησε κάποια ευκαιρία αλλά βρήκε ένα γκολ. Χάσαμε, είναι μέρος του παιχνιδιού. Όπως προείπα πολλές φορές δεν είμαστε καλοί και κερδίζουμε, σήμερα είμασταν καλοί αλλά δεν κερδίσαμε, σε κάθε περίπτωση πρέπει να αντιδράσουμε".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ