ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Πρέπει να ανακάμψουμε, ό,τι και να κάνουμε αυτή την περίοδο δεν μας βγαίνει"

EUROPA LEAGUE 2024-2025 /  -   (  / EUROKINISSI)
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο ματς της Τούμπας κόντρα στη Στεάουα EUROKINISSI SPORTS

Συνέντευξη σε μέσο της χώρας του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Στεάουα παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να στέκεται στα λάθη της ομάδας του που στοιχίζουν γκολ και στο γεγονός ότι αυτήν την περίοδο δεν βγαίνει τίποτα στην ομάδα από όσα προσπαθεί στο χορτάρι.

Το βράδυ της Πέμπτης (03/10) ο ΠΑΟΚ γνώρισε τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμες αγωνιστικές στη League Phase του Europa League.

Αυτή τη φορά ήταν η Στεάουα που με 1-0 πήρε το ροζ φύλλο αγώνα επί του Δικεφάλου του Βορρά, με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα στην Τούμπα μετά και το διπλό του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της χώρας του, "Digi Sport", με τον Ρουμάνο προπονητή να μιλάει για τα λάθη που πληρώνει η ομάδα του και την αστοχία που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου

"Έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης, δεν θέλω να μπω σε πολλές συζητήσεις και αναλύσεις. Από την άλλη πλευρά, η ποδοσφαιρική μου εμπειρία μου λέει ότι υπάρχουν περίοδοι που ό,τι και να κάνεις, δεν τα καταφέρνεις.

Για κάθε λάθος, το πληρώνεις με ένα γκολ. Αυτό συνέβη, ο σημερινός αγώνας είναι παρόμοιος με αυτόν με τον Άρη. Τουλάχιστον το 1-1 στα τελευταία 10 λεπτά θα μας έδινε την ευκαιρία να έχουμε άλλη ηρεμία.

Αυτή τη στιγμή, έχουμε πολύ μεγάλη επιθυμία για επιτυχία. Επειδή όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, αυξάνεται η πίεση στους παίκτες την ώρα της ολοκλήρωσης των τελικών τους και υπάρχει κίνδυνος αστοχίας.

Πρέπει να ανακάμψουμε. Μπορούμε να πάρουμε την ένταση του παιχνιδιού μας ως βάση για την επιστροφή".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ EUROPA LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ