ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Με έξυπνο τρόπο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και στο επόμενο παιχνίδι"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Μπόρατς
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Μπόρατς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπόρατς Μπάνια Λούκα στα σημεία που πρέπει η ομάδα του βελτιώσει ενόψει της σεζόν την Τετάρτη (31/7).

Ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση της πρωταθλήτριας Βοσνίας και με 3-2 στην Τούμπα πήρε το προβάδισμα απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα με φόντο την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Ραζβάν Λουτέσκου τόνισε ότι παρά το θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα ενόψει της ρεβάνς την Τετάρτη (31/7),

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις σκέψεις και τα συμπεράσματά του: "Μία νίκη έχουμε να δουλέψουμε όμως πάρα πολλά πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε μία νίκη και τα πράγματα πάνε ως προ τον δρόμο τον οποίο θέλουμε όσον αφορά αυτό το ζευγάρι".

Για το τι θέλει να βελτιώσει στο δεύτερο ματς: "Η ένταση αρχικά. Όταν υπάρχει ένα αργό τέμπο στο παιχνίδι, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε την ένταση την οποία θέλουμε. Η αυτοπεποίθηση που πρέπει να επανέλθει. Είδα σε κάποια κομμάτια ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη αυτοπεποίθηση, την οποία θα πρέπει να έχουμε. Ήμασταν κάπως μη υπομονετικοί σε κάποια κομμάτια κι αυτό φάνηκε στα γκολ που δεχθήκαμε. Είδα πράγματα που αν είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη υπομονή δεν θα ερχόντουσαν αυτά. Είναι πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε. Είναι σημαντικό ότι υπήρχαν παίκτες που πήραν αγωνιστικά λεπτά. Ειδικότερα, αυτοί που μπήκαν στο δεύτερο μέρος και δεν είχαν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής από πιο πριν. Αλλά γενικότερα, υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσουμε. Η ένταση, η αυτοπεποίθηση και να έχουμε την παραπάνω υπομονή. Είναι σημαντικό όμως, που έχουμε αυτή τη νίκη και θα πρέπει να έχουμε έναν έξυπνο τρόπο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και στο επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ