ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Σημαντικό που εξασφαλίσαμε League Stage, χτίζουμε ξανά την ομάδα"

CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ - ΠΑΟΚ
CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπόρατς αναφέρθηκε στη σημασία της επιτυχίας, όπως και για το χτίσιμο του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ με συνολικό σκορ 4-2 προκρίθηκε επί της Μπόρατς στον 3ο προκριματικό του Champions League. Ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στη σημασία εξασφάλισης League Stage (με δύο αποκλεισμούς θα μπει στο Conference League), ενώ μίλησε για την ένταξη των νέων μεταγραφών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το αν ήταν πρόκριση διαχείρισης: "Σε αυτή την προκριματική φάση, το μόνο που είναι σημαντικό είναι η πρόκριση. Ολες οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά σε αυτή την σειρά των αγώνων.

Μας έδειξε αυτή η σειρά των αγώνων, ότι έχουμε μία διαφορετική νοοτροπία από τον έναν αγώνα της μίας εβδομάδας έως τον άλλο. Το πιο σημαντικό, είναι ότι εξασφαλίσαμε την παρουσία μας στους ομίλους μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μας. Δείξαμε ότι υπάρχει μία αυτοπεποίθηση από την μία εβδομάδα έως την άλλη".

Για το ματς με την Μάλμε: "Για το ματς της άλλης εβδομάδας έχουμε χρόνο. Δεν έχω δικαίωμα να σκέφτομαι για την αναμέτρηση την άλλη εβδομάδα. Έχουμε αρκετούς παίκτες από την περασμένη περίοδο. Εμείς χτίζουμε ξανά την ομάδα. Ορισμένοι δεν συμμετείχαν από το ξεκίνημα της προσπάθειας.

Είναι φανερό ότι αυτοί που έπαιξαν σε αυτό το παιχνίδι είχαν πολύ καλή νοοτροπία για να προσπαθούν για την διεκδίκηση της κάθε μπάλας. Είναι σημαντικό όλοι να βρίσκονται στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και αυτό θα φανεί από ημέρα σε ημέρα. Το χτίσιμο αφορά λεπτομέρειες και βασικές αρχές. Το σημαντικό είναι πως όλοι όσοι έπαιξαν έχουν μεγάλη διάθεση. Μέχρι το άλλο παιχνίδι θα δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλός μας".

Για το αν χρησιμοποιούσε τους πιο έτοιμους ακόμη και με δυσκολότερο αντίπαλο: "Ναι θα έκανα το ίδιο. Ασφαλώς και θα εμπιστευόμουν αυτούς που έκαναν καλή προετοιμασία από την έναρξη. Είναι θέμα αποφασιστικότητας, σωστής διαχείρισης, υπάρχουν πολλά για τα οποία πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Υπάρχουν παίκτες με δύο εβδομάδες προετοιμασία, άλλοι λιγότερο.

Ολοι είναι παίκτες, αυτοί που έπαιξαν που έχουν δουλέψει. Μπορούμε να δούμε σε ποια ετοιμότητα βρέθηκαν. Εμείς το καταλαβαίνουμε περισσότερο. Αυτές είναι οι αποφάσεις. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι υπάρχει ένα εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε απέναντί μας μία πρωταθλήτρια ομάδα από την συγκεκριμένη χώρα".

Για το αν θα προετοιμάσει τους Τισουντάλι, Σορετίρε και Τσάλοφ για την Μάλμε: "Θα είναι σίγουρα στην προετοιμασία μας, στις καθημερινές προπονήσεις. Χθες ξεκίνησε ο Τισουντάλι. Τον νεαρό δεν τον είδα ακόμη, θέλω να τον πρέπει να το αντιληφθώ σε ποια κατάσταση βρίσκεται.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τσαλόφ που έρχεται στην ομάδα. Από εκεί και πέρα θέλω να τους δω από κοντά και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να τους εντάξουμε στην ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ