ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Σήμερα είχαμε πιο καθαρό μυαλό και πήραμε αυτό που δεν πήραμε στα προηγούμενα ματς"

Λουτσέσκου: "Σήμερα είχαμε πιο καθαρό μυαλό και πήραμε αυτό που δεν πήραμε στα προηγούμενα ματς"
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στη NOVA μετά το ματς ότι οι παίκτες του είχαν πιο καθαρό μυαλό κόντρα στον Λεβαδειακό σε σχέση με τα προηγούμενα τρία ματς και πήραν τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας 2-0 του Λεβαδειακού και επέστρεψε στην κορυφή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί ότι οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους πιο καθαρό και γι' αυτό κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, σε αντίθεση με τα προηγούμενα τρία παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA: "Σήμερα πήραμε κάτι που θα έπρεπε να παίρναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Στα προηγούμενα ματς είχαμε ευκαιρίες,δοκάρια και δεν σκοράραμε και με ένα λάθος δεχόμασταν γκολ. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα επιθετική. Σήμερα είχαμε πιο καθαρό μυαλό, εκμεταλλευτήκαμε τις καταστάσεις και σκοράραμε.

Η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε σε ολοκληρωτική αναδόμηση. Έχουμε παίκτες που θα πρέπει να πάρουν ρυθμό, θα πρέπει να αναπτύξουν χημεία μεταξύ τους. Δεν μου αρέσει να μιλάω γι' αυτό αλλά είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, δεν ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά στο Europa League αλλά παίζουμε με έναν καλό τρόπο παιχνιδιού. Πρέπει να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ