ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με τη Φίτεσε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στο πρώτο ματς.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας του στην Ολλανδία, μιας και δε θα δώσει κάποιο φιλικό στην Ελλάδα, με τον Λουτσέσκου να αναγνωρίζει ότι είναι φυσιολογικό που η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη, ωστόσο τόνισε ότι θα είναι όπως πρέπει στο πρώτο ματς.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ είναι στις 24 Ιουλίου στην Τούμπα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA: Τα συμπεράσματα που έβγαλε από την προετοιμασία: "Δεν πρέπει να βγάλω συμπεράσματα. Οι προπονήσεις ήταν καλές. Πιέσαμε. Είχαμε προβλήματα με παίκτες που ήρθαν αργότερα. Άλλοι τραυματίστηκαν.

Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία με δύο φιλικά, γιατί καταφέραμε να δώσουμε 90 λεπτά στο 90% του ρόστερ. Δεν είμαι ανήσυχος για τα αποτελέσματα, γιατί τα αποτελέσματα σε αυτά τα φιλικά έρχονται από έλλειψη συγκέντρωσης, έντασης (σε αυτό το σημείο ζήτησε να πάει γιατρός και να δει έναν φίλαθλο που έχασε τις αισθήσεις του). Δεν είμαστε έτοιμοι. Είναι φυσιολογικό, αλλά βήμα - βήμα ξυπνάμε και θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς".

Για το αν θα δώσει άλλο φιλικό πριν από το πρώτο ματς: "Όχι. Θα έχουμε πέντε μέρες πριν από το επίσημο παιχνίδι, οπότε δεν θα υπάρξει κάτι όχι".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ