ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Θα μπορούσαμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα"

Λουτσέσκου: "Θα μπορούσαμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε μετά το ματς ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, αν είχε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 3-1 από τη Γαλατασαράι στο Rams Park για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί ότι ο Δικέφαλος θα μπορούσε να είχε φύγει με θετικό αποτέλεσμα, αν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην COSMOTE TV μετά το ματς: "Πιστεύω ότι σε αυτά τα ματς με αυτή την ένταση και αυτό το επίπεδο, τις στιγμές που έχεις ευκαιρίες πρέπει να τις κάνεις γκολ. Είχαμε την ευκαιρία με τον Κωνσταντέλια στο 0-0 να σκοράρουμε.

Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα την μπάλα και τα συναισθήματα του παιχνιδιού. κάναμε λάθη υπό πίεση. Το τρίτο είναι ότι δεχθήκαμε δύο γκολ αφελή που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε, το πρώτο και το τρίτο. Φεύγω με την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα με αυτές τις συνθήκες και αυτή την ατμόσφαιρα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ