ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Υπάρχει τεράστια... συμπάθεια με τον κόσμο εδώ από το 2018, όταν μας πήραν έναν τίτλο"

Λουτσέσκου: "Υπάρχει τεράστια... συμπάθεια με τον κόσμο εδώ από το 2018, όταν μας πήραν έναν τίτλο"
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θυμήθηκε στη συνέντευξη Τύπου όσα έγιναν το 2018 με αφορμή τα επεισόδια στο φινάλε, λέγοντας ότι κλάπηκε από τον ΠΑΟΚ ένας τίτλος και πάντα στην ψυχή του θα υπάρχει αυτό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου (και όχι στο flash interview) και μεταξύ άλλων στάθηκε στο επεισόδιο στο φινάλε. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι δεν ξεχνάει όσα έγιναν το 2018.

Η απάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου σε αυτή την ερώτηση: "Τι θέλω να σου απαντήσω; Έτσι είμαι μάχομαι για τη δουλειά μου, Είτε το δέχεστε είτε όχι, πέφτω στη φωτιά για τη δουλειά μου και μου αρέσει να προστατεύω την ομάδα. Υπάρχει μία τεράστια... συμπάθεια μεταξύ των ανθρώπων εδώ και εμένα από το 2018, όταν μας πήραν έναν τίτλο. Ό,τι κι αν έρθει, αυτό παραμένει. Στην ψυχή μου θα υπάρχει πάντα αυτή η κατάσταση του 2018".

Στην αρχή ο Λουτσέσκου τόνισε: "Ήρθαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι χωρίς να αφήσουμε την ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της. Ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι. Η ΑΕΚ δε δημιούργησε τόσες πολλές ευκαιρίες. Είχαμε και εμείς τις δικές μας στιγμές. Γενικά ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

Ήρθαμε για να παίξουμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα καταθέταμε την προσωπικότητά μας. Νομίζω το καταφέραμε αυτό. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι τελείως διαφορετική υπόθεση, άλλο βάρος και άλλη διαχείριση".

Για τη χρησιμοποίηση του Κεντζιόρα στα δεξιά της άμυνας και την επιστροφή του Μπράντον: "Κανείς δεν ξέρει αλλά θα σημειώσω πως κάθε ματς είναι ξεχωριστό όπως ξεχωριστές είναι και οι καταστάσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ο Μπάμπα δεν μπορούσε να συνεχίσει, είχα την επιλογή ή να βάλω τον Σάστρε στα δεξιά η να βάλω τον Κόλεϊ στο ματς και τον Ότο στα αριστερά.

Ο Κόλεϊ όπως και άλλα παιδιά απουσίαζαν με τις Εθνικές τους ομάδες και επέστρεψαν μόλις πριν από μερικές μέρες. Μπορεί λοιπόν να είναι μια λύση και για επόμενα ματς αυτό που με ρωτάτε αλλά παίζει ρόλο και ο αντίπαλος και οι καταστάσεις. Κυρίως βασίστηκα στα παιδιά που ήταν εδώ σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και δούλεψαν όλες τις μέρες πάνω στην στρατηγική για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε ο Μπράντον από τον τραυματισμό του. Σας έχω πω πως όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν γιατί η σεζόν είναι μεγάλη. Αλλά ο Μπράντον και σε αυτό το σύντομο χρόνο που έπαιξε στο ματς έδειξε τα στοιχεία που τον διακρίνουν. Έτρεξε αρκετά, βοήθησε και περιμένω σιγά σιγά να ανέβει και άλλο και να μας δίνει τα πράγματα που έχουμε πάρει από αυτόν και πριν το τραυματισμό του".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ