ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Λουτσιάνο: "Και του χρόνου στον ΠΑΣ"

Λουτσιάνο: "Και του χρόνου στον ΠΑΣ"
New Image

Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα αισθάνεται πολύ καλά στον ΠΑΣ Γιάννινα και το δηλώνει

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.sportsioannina.gr, τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΣ και τη νέα σεζόν. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Λούτσι, ο πρωταρχικός στόχος της ανόδου επιτεύχθηκε. Το συμβόλαιο σου προβλέπει ανανέωση για ακόμη ένα χρόνο κάτι σημαίνει θα σε έχουμε μαζί μας και την νέα χρονιά…

" Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά τότε και την νέα σεζόν θα είμαι στον ΠΑΣ".

Άρα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας θα δώσεις το παρόν…

" Βέβαια".

Ελπίζω να μην εκπλαγούμε και πάλι από κάποιο στιλιστική αλλαγή στα μαλλιά σου…

" Σκέφτομαι να τα βάψω μπλε.." (Γέλια)

Υπάρχει κάποιος λόγος που θα σε έφερνε σε σημείο να αποχωρίσεις από τον ΠΑΣ;

" Απολύτως κανένας. Πετύχαμε τους στόχους μας και αυτό που θα ήθελα να αποφύγουμε φέτος είναι ο υποβιβασμός και ευελπιστώ να δημιουργήσουμε δυνατή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια".

Πως κρίνεις τις μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα αλλά και αυτά που ακούγονται ως φερόμενοι στόχοι;

" Σίγουρα είναι καλοί ποδοσφαιριστές αν και δεν είμαι εγώ αρμόδιους να κρίνω αλλά ο προπονητής. Καθρέφτης όλων μας θα είναι το γήπεδο".

Οι προσδοκίες ύστερα και από τις πρώτες ανακοινώσεις των μεταγραφών στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΣ έχουν ανέβει κατακόρυφα. Πιστεύεις είναι λάθος να θεωρούμε δεδομένη την σωτηρία και να κάνουμε βλέψεις για κάτι περισσότερο τόσο πρόωρα;

" Δεδομένο στην ζωή είναι μόνο ο θάνατος. Για όλα τα άλλα πρέπει να προσπαθήσεις , να δουλέψεις ώστε να φτάσεις στον στόχο σου. Οπότε όλα είναι ανοιχτά"

Με τον Γιώργο Παράσχο έχεις συνεργαστεί στον παρελθόν. Ποια είναι η γνώμη σου;

" Ο κ Παράσχος είναι σοβαρός άνθρωπος, με φιλοσοφία νικητή και θέλει την ομάδα του πρωταγωνίστρια. Εύχομαι να καταφέρει να δημιουργήσει πνεύμα νικητή και ομάδα "ατσάλι".






























TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ