ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Λουτσιάνο:"Καλύτερη χρονιά"

Λουτσιάνο:"Καλύτερη χρονιά"
Λουτσιανο

Αισιόδοξος για την νέα χρονιά, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Ο Βραζιλιάνος άσος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη δουλειά που γίνεται στην Ιταλία, μίλησε για το νέο αίμα, για το πως νιώθει ο ίδιος και έκλεισε με την επιθυμία να αποκτήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ελληνικό διαβατήριο.
"Δημιουργείται καλή ομάδα"

Αναφορικά με την προετοιμασία ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, είπε:" Η φετινή προετοιμασία πιστεύω ότι έχει τα πάντα. Μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, πολλά τρεξίματα που θα χρειαστούν μέσα στο γήπεδο και σχεδόν κάθε μέρα κάνουμε διαφορετικά πράγματα.

Υπάρχει κούραση και αυτό είναι αναμενόμενο αλλά νιώθεις καλά τα πόδια σου. Κάνουμε τρεις φορές προπόνηση την ημέρα τις περισσότερες φορές αλλά την άλλη μέρα προσωπικά εγώ ξυπνάω ορεξάτος για να ξανακάνω προπόνηση. Σίγουρα όλη αυτή η δουλειά θα μας βοηθήσει για να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα".

"Δίνει ευκαιρίες ο Όγιος"

Εξάλλου για το "νέο αίμα" της ομάδας, ανέφερε :"Είναι νέα παιδιά που σίγουρα δεν έχουν μεγάλη εμπειρία αλλά ο χρόνος δουλεύει γιʼ αυτά και είναι προς όφελος τους.

Έχουν πολλή όρεξη το βλέπω κάθε μέρα από κοντά και είναι καλοί παίκτες αλλά όπως είπα και πριν θα δείξει με το χρόνο πως θα αρπάξουν την ευκαιρία για το καλό της ομάδας.

Άλλωστε ο προπονητής μας δείχνει αποδεδειγμένα ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Όσο για τον Ανατολάκη η εμπειρία του και η αξία του είναι γνωστή σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και δεν χρειάζεται να πω εγώ περισσότερα".

"Καλύτερη χρονιά από πέρυσι"

Στην συνέχεια ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μίλησε και για την προσωπική του απόδοση, λέγοντας:" Δουλεύω μαζί με την ομάδα με στόχο να κάνω καλύτερη χρονιά από πέρυσι.

Σίγουρα είμαι σε ομάδα που μπορώ να βοηθήσω αλλά θέλω κι εγώ βοήθεια γιατί δεν είμαι πλέον 17 ή 20 ετών αλλά είμαι 35. Με την εμπειρία μου όμως και με τη βοήθεια του προπονητή μου που είναι πολύ σημαντική είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά".

"Να βοηθήσει η πολιτεία"

Τέλος για το θέμα της ελληνοποίησής του είπε :"Εδώ χρειάζομαι τη βοήθεια της Πολιτείας. Άλλοι παίκτες που δεν έχουν τόσα χρόνια παραμονής στην Ελλάδα, όπως εγώ κι έχουν πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Ελπίζω όμως ότι το θέμα μου θα λυθεί σύντομα ύστερα από 11 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα".

Νέο τεστ με Τσεζένα

Στο μεταξύ την Τετάρτη ο Ατρόμητος θα δώσει το τρίτο του φιλικό επί ιταλικού εδάφους με αντίπαλοτην Τσεζένα(17.00 ώρα Ιταλίας). Στο φιλικό δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Ανδριόλας ο οποίος έχει σφίξιμο στο δικέφαλο και ακολουθεί θεραπεία.

Κάκωση στον ταρσό έχει ο Λαζανάς αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή όπως και ο Κριπιντήρης που έκανε δύο ράμματα στο κεφάλι έπειτα από τη σημερινή πρωινή προπόνηση που είχε διάρκεια δύο ώρες. Το μεσημέρι οι παίκτες έκαναν χαλάρωμα με ζεστό και κρύο νερό εναλλάξ ενώ προπόνηση θα διεξαχθεί και το απόγευμα.




























TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ