ΤΕΛ
Ελλάδα70
Γαλλία72
Ο Χεσούς Νάβας έριξε τίτλους τέλους στην πλούσια καριέρα του με τη Σεβίλλη, τη Μάντσεστερ Σίτι και την εθνική Ισπανίας με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας να τον αποχαιρετά σε ένα γεμάτο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν.
Το κοινό τον υποδέχθηκε με θερμό χειροκρότημα κι αυτός πήρε τον λόγο συγκινημένος που οι αγαπημένοι του φίλαθλοι για άλλη μια φορά τον αποθέωσαν.
Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης ήταν όταν έγινε η αναφορά στους Χοσέ Αντόνιο Ρέγες και Αντόνιο Πουέρτα που δεν είναι η ζωή. Μάλιστα στη σκηνή ανέβηκαν οι κόρες του πρώτου και ο γιος του δεύτερου, με τον Νάβας να μην κρύβει τα δάκρυα συγκίνησης.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και οι Μαρτσένα, Σέρχιο Ράμος αλλά και ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Ρόδρι.