ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λυμπερόπουλος: "Οι Έλληνες νιώθουν περήφανοι"

Λυμπερόπουλος: "Οι Έλληνες νιώθουν περήφανοι"
INTIME SPORTS

Ομοιογένεια, θέληση, αυτοπεποίθηση και ταλέντο είναι τα μυστικά της ισχυρής εθνικής σύμφωνα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, που μίλησε για τον Σάντος και την περηφάνια που νιώθουν οι Έλληνες.

Η Εθνική μας έμεινε αήττητη για 17ο παιχνίδι και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, με δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού με την Ρωσία, αποκάλυψε ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας.

Ο διεθνής επιθετικός, αναφέρθηκε με καλά λόγια στον Σάντος που δοκιμάζει όλους τους ποδοσφαιριστές, θυμήθηκε τις παλιές... κακές εποχές και ξεκαθάρισε πως η εθνική έχει το υλικό για να τα καταφέρει στο Euro.

"Το μυστικό είναι η ομοιογένεια, η θέληση, η αυτοπεποίθηση πλέον και το ταλέντο, που δεν φαίνεται μόνο σ' αυτή τη διοργάνωση. Είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο σ' αυτή την εποχή, όπου τα πράγματα είναι άσχημα και στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική. Είναι σημαντικό οι Έλληνες να νιώθουν περήφανοι", δήλωσε αρχικά ο "Λύμπε".

Για το αν υπάρχει υλικό για να τα καταφέρει στο Euro: "Υπάρχει υλικό. Ο προπονητής θέλει να δει όλους τους ποδοσφαιριστές και βλέπει πολλά ματς. Έχει καλέσει αξιόλογους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το αυτονόητο, να δοκιμάζεις παίκτες που δεν έχεις την ευκαιρία να τους βλέπεις συχνά. Το ίδιο είδαμε και με την Ρωσία σήμερα, όπου έπαιξαν παίκτες που δεν τους γνωρίζαμε".

Για τα ελληνικά ταλέντα: "Πάντα υπήρχε ταλέντο στην Εθνική. Όταν το 1998 βγήκαμε δεύτεροι στο Ευρωπαϊκό στη Ρουμανία, αν θυμάμαι καλά ανέβηκαν από τις ελπίδες μονάχα 2 παίκτες. Υπήρχε ταλέντο αλλά δεν το αξιοποιήσαμε. Πλέον πιστεύουν περισσότερο στο ταλέντο και είναι καλύτερη οργάνωση, κάτι που φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Πάντα υπήρχαν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ