PREMIER LEAGUE

Μαχαιριά Νταβίντ Λουίζ σε Κάραγκερ: "Άνθρωποι λένε πώς να πάρεις την Premier League και δεν το έχουν κάνει ποτέ"

Ο Νταβίντ Λουίζ με τη φανέλα της Άρσεναλ κόντρα στην Τότεναμ για την Premier League στις 14 Μαΐου του 2021.
Ο Νταβίντ Λουίζ με τη φανέλα της Άρσεναλ κόντρα στην Τότεναμ © 2021 NICK POTTS/ASSOCIATED PRESS

Ο Νταβίντ Λουίζ σήκωσε το γάντι για την κριτική που έχει δεχθεί με αποκορύφωμα τη δηλητηριώδη ατάκα του για όσα του καταλογίζει ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Ο Νταβίντ Λουίζ παραμένει ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εκείνο που ξεκαθαρίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους είναι ότι θέλει μία ομάδα με στόχους πρωταθλητισμού.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος έχει δεχθεί μεγάλη κριτική όλα αυτά τα χρόνια και βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στους επικριτές του.

Ένας από αυτούς είναι και ο Τζέιμι Κάραγκερ. Ο παλαίμαχος στόπερ της Λίβερπουλ έχει τονίσει επανειλημμένα ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να κατακτήσει την Premier League έχοντας ως βασικό κεντρικό αμυντικό τον Βραζιλιάνο.

"Είναι πραγματικά αστείο. Κάποιοι άνθρωποι μιλούν για το πώς μπορείς να κατακτήσεις την Premier League και δεν την έχουν κατακτήσει ποτέ. Ο Τζέιμι Κάραγκερ δεν έχει κατακτήσει ποτέ την Premier League.

Μιλούν και λένε ότι αυτός ο παίκτης δεν είναι ο κατάλληλος για να κατακτήσεις τη λίγκα. Εγώ την έχω κατακτήσει. Αυτοί οι άνθρωποι ξεχνούν το παρελθόν.

Δεν μπορείς να λες ότι ο Νταβίντ είναι ένας παίκτης που δεν έχει κερδίσει ποτέ ή ότι δεν θα κερδίσεις κάτι με τον Νταβίντ Λουίζ. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Πρέπει να στηρίζεις την άποψή σου σε κάτι πραγματικό όχι σε κάτι ψεύτικο" είπε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος.

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την απάντηση όσων άμεσα ή έμμεσα έβαλε στο στόχαστρό του ο Νταβίντ Λουίζ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ