ΑΓΓΛΙΑ

Mαχαιρώθηκε πρώην παίκτης της Μάντσεστερ

Mαχαιρώθηκε πρώην παίκτης της Μάντσεστερ
Γουόλγουορκ

Σε νοσοκομείο νοσηλεύεται πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος μαχαιρώθηκε σε νυχτερινό κέντρο

Ο Ρόνι Ουόλγουορκ, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού στην Μπάρνσλεϊ, δέχθηκε χτυπήματα στο στομάχι, το χέρι και την πλάτη, στη διάρκεια συμβάντος που έλαβε χώρα αργά εχθές το βράδυ σε μαγαζί στο κέντρο του Μάντσεστερ.

Ο 29χρονος μέσος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα, τα οποία δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του, και τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η κατάστασή του ήταν σταθερή.

"Oι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση πιστεύουν ότι αυτή δεν ήταν μια τυχαία επίθεση και διεξάγουν περαιτέρω έρευνα, προκειμένου να εντοπίσουν τον παραβάτη" αναφέρει η αστυνομία του Μάντσεστερ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο Ουόλγουορκ έκανε το ντεμπούτο του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1997, ενώ αγωνίστηκε μόλις 28 φορές με τη φανέλα της ομάδας έως το 2002, όταν παραχωρήθηκε με κανονική μεταγραφή στη Γουέστ Μπρόμγουϊτς Αλμπιον.

Τη σεζόν 2004-05 αναδείχθηκε ο κορυφαίος παίκτης του συλλόγου, αλλά, μολονότι τον Αύγουστο υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο, του επετράπη να φύγει με τη μορφή του δανεισμού πριν από λίγες εβδομάδες. Ακόμη έχει φορέσει τις φανέλες των Καρλάιλ, Στόκπορτ και Μπράντφορντ.







TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ