SERIE A

"Μάχη" Ίντερ και Γιουβέντους για Ετό

"Μάχη" Ίντερ και Γιουβέντους για Ετό
Ετό

"Μάχη" αναμένεται να δώσουν Ίντερ και Γιουβέντους για χάρη του Ετό, με τη Μίλαν να παρακολουθεί επίσης στενά τον άσο της Μπαρτσελόνα

Ο στράικερ των Καταλανών πραγματοποιεί "υψηλές πτήσεις" από την έναρξη της φετινής σεζόν στην Πριμέρα Ντιβισιόν, εμφανίσεις που έχουν προσελκύσει τα βλέμματα αλλά και το ενδιαφέρον σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Πιο πρόσφατο, αυτό της Μίλαν.
Ωστόσο, με δημοσίευμά της η ιταλική εφημερίδα "Corriere Dello Sport", ισχυρίζεται ότι η "Μεγάλη Κυρία" αλλά και οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν μπει και εκείνοι με τη σειρά τους στην κούρσα της διεκδίκησης του χαρισματικού άσου, με τους "νερατζούρι" να αποτελούν το φαβορί

Άλλωστε, η φημολογία που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του Αντριάνο και το μέλλον του στο σύλλογο, δίνει τροφή για τέτοιου είδους αναφορές, ειδικότερα μετά και δήλωση του ίδιου του ποδοσφαιριστή ο οποίος νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα τόνισε ότι θα φύγει από την Ίντερ λόγω του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αν λοιπόν ισχύσουν τα παραπάνω τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου επιθετικού που θα "διαδεχθεί" τον Βραζιλιάνο στη γραμμή κρούσης, με τον Ετό να πληρεί με το παραπάνω τις προϋποθέσεις.

Ο 27χρονος διεθνής Καμερουνέζος φορ είναι πολύ πιθανό να δελεαστεί από μία σούπερ προσφορά. Εξάλλου δε θα πρέπει να λησμονούμε ότι το καλοκαίρι βρέθηκε μία ανάσα από την έξοδο το από το "Νόου Καμπ" και την μετακόμισή του στη Μίλαν, η οποία όμως προτίμησε τελικά τον πρώην συμπαίκτη του, Ροναλντίνιο.

Μία... κούρσα διαρκείας μεταξύ των τριών ιταλικών συλλόγων διαφαίνεται στον ορίζοντα όσον αφορά τη μεταγραφή του Ετό, με το χρόνο να είναι ο μόνος που θα δείξει ποια εκ των Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους θα "κόψει πρώτη το νήμα".








TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ