ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μάχη" Ολυμπιακού με Φλαμένγκο για Ίμπσον!

"Μάχη" Ολυμπιακού με Φλαμένγκο για Ίμπσον!
Ιμπσον

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση για τον Ίμπσον σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Μετά τον Παναθηναϊκό, φαίνεται οτι είναι η σειρά του Ολυμπιακού να κινηθεί για την απόκτηση του Ίμπσον απο την Πόρτο. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Βραζιλία, ο 23χρονος μέσος πηγαίνει στην Ιβηρική χερσόνησο για να συζητήσει με την διοίκηση των "Δράκων" που θα συνεχίσει την καριέρα του, καθώς εκτός απο την πρόταση της Φλαμένγκο, υπάρχει και αυτή των Πειραιωτών!
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο κείμενο, η διοίκηση της Φλαμένγκο γνωρίζει για το ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων", ωστόσο δεν φαίνεται ν' ανησυχεί γι' αυτό και σκέφτεται ν' αποδεσμεύσει τον Ρενάτο για να πάρει την θέση του ο άσος της Πόρτο.

"Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα και πιστεύω οτι θα έχει αίσιο τέλος" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της "Φλα", Κλέμπερ Λέϊτε.

Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραχωρηθεί δανεικός στην Φλαμένγκο, ωστόσο η διοίκηση της Πόρτο θέλει να τον παραχωρήσει σε ευρωπαϊκό σύλλογο για να ελέγχει καλύτερα την απόδοση του, έχοντας (αρχικά) αποκλείσει την Ελλάδα απο τους πιθανούς προορισμούς του παίκτη. Ωστόσο, αν το δημοσίευμα έχει βάση, τότε οι "Δράκοι" άλλαξαν την απόφαση τους...

Μάλιστα, ο Ίμπσον κατά την άφιξη του στο Οπόρτο δήλωσε: ''Η Φλαμένγκο είναι ένας σύλλογος που ήμουν πολύ χαρούμενος όσο αγωνίστηκα εκεί και χαίρομαι που υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση μου''. Παράλληλα, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ενώ διέψευσε οποιαδήποτε επαφή με την Μπράγκα.






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ