ΙΣΠΑΝΙΑ

Μάγιο: "Θα υπερασπιστώ την αθωότητά μου, άγγιξα τη μέση της μασκότ"

SUPERLEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ούγκο Μάγιο με ανάρτησή του στο Instagram υπερασπίστηκε την αθωότητά του, μετά την απόφαση που τον κρίνει ένοχο για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Ούγκο Μάγιο κρίθηκε ένοχος στην Ισπανία για σεξουαλική παρενόχληση της κοπέλας που εργαζόταν ως μασκότ της Εσπανιόλ σε αναμέτρηση του 2019, όταν αγωνιζόταν στη Θέλτα.

Στον 33χρονο μπακ του Άρη επιβλήθηκε χρηματική ποινή, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε πως είναι αθώος.

Η ανάρτηση του Μάγιο:

"Αφού έλαβα την κοινοποίηση της ποινής του Κακουργιοδικείου της Βαρκελώνης, που με καταδικάζει, θα ήθελα να επικοινωνήσω τα εξής:

1. Συνεχίζω να αρνούμαι κατάφωρα τις κατηγορίες που μου αποδίδονται και διαφωνώ εντελώς με αυτά τα επιχειρήματα.

2. - Ως εκ τούτου, και μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση, θα προχωρήσω σε έφεση,

3. - Δεδομένων των πληροφοριών που εμφανίστηκαν, αναγνωρίσω στο τέλος των χαιρετισμών και όταν γύρισα για να πάω προς το κέντρο του γηπέδου, το χέρι μου άγγιξε τη μέση του παπαγάλου. Αρνούμαι απολύτως ότι έχει συμβεί ένα άγγιγμα στο στήθος του παπαγάλου.

4. - Ανακοινώνω ότι θα εξαντλήσω όλες τις περιπτώσεις που είναι απαραίτητες για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου σε σχέση με κατηγορίες, για τις οποίες αρνούμαι".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ