ΑΡΗΣ

Μαγνητική ο Γκέσιος

Μαγνητική ο Γκέσιος

Ο Γιάννης Γκέσιος μετά και από την νέα μαγνητική που υποβλήθηκε βρίσκεται οριστικά σε θέση μάχη για το παιχνίδι της Κυριακής του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Πλατανιά.

Ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, έδωσε το οριστικό του ΟΚ για συμμετοχή του Γιάννη Γκέσιου στο παιχνίδι της Κυριακής του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Πλατανιά.

Σύμφωνα ωστόσο με τα πλάνα ενδεκάδας του Μάκη Κατσαβάκη ο 24χρονος επιθετικός που ταλαιπωρείται από μία ελαφριά μορφής τενοντίτιδα δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά.

Από την στιγμή που η ΕΠΟ με έγγραφό της έδωσε χθες στον Δημήτρη Σουνά άδεια από την προετοιμασία της Εθνικής Νέων για να μπορέσει να αγωνιστεί με τον Πλατανιά οι δύο απουσίες του Σερραίου τεχνικού του Άρη αφορούνε τον τιμωρημένο Γιαννιώτα και τον τραυματία Τριανταφυλλάκο.

Ο 59χρονος τεχνικός του Άρη προτίθεται να διατηρήσει τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό δίδυμο τους Παπαζαχαρία και Πουλίδο έχοντας δεξιά τους τον Ψυχογιό και αριστερά τους τον Μαργαρίτη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Κοέλιο και Νταμαρλής με τον Καζναφέρη να καλύπτει το κενό του Γιαννιώτα στην θέση του δεξιού χαφ και τον Σουνά ως αριστερό.

Ο Καπετάνος θα έχει για ένα ακόμη παιχνίδι ελεύθερο ρόλο ανάμεσά τους και πίσω από τον Αγκάνθο που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης ψάχνοντας το τέταρτό του γκολ σε συνεχόμενο μάλιστα παιχνίδια μετά από αυτά με ΑΕΚ, Κέρκυρα και ΠΑΟΚ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ