ΠΑΟΚ

Μαγνητική ο Ίβιτς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΟΚ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/1), θα εξεταστεί το απόγευμα και δύσκολα θα παίξει με Εργοτέλη. Ποιοι άλλοι απουσίαζαν

Ο Βλάνταν Ίβιτς, την Πέμπτη (12/1) αποχώρησε προς το τέλος του προγράμματος με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αυτό δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος και στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (13/1) στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Σέρβος θα υποβληθεί το απόγευμα σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του, ενώ είναι πλέον δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Από το πρόγραμμα της Παρασκευής (13/1) απουσίασαν επίσης και οι Σταφυλλίδης λόγω ίωσης, χωρίς να είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά και Φωτάκης λόγω προσωπικού ζητήματος. Οι τραυματίες Παπάζογλου και Γεωργιάδης ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό πρόγραμμα.

Η αυριανή (14/1) και τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τους Κρητικούς θα διεξαχθεί στις 17:30 στην Τούμπα, ενώ στις 16:45 στη μεικτή ζώνη του γηπέδου θα βραβευθεί ο Στέφανος Αθανασιάδης ως MVP της 15ης αγωνιστικής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ