ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί ντύθηκε Νίκος Αναστόπουλος και έκανε το 4-1 με θεϊκό ανάποδο ψαλίδι

Η γκολάρα του Ελ Κααμπί στο ματς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η γκολάρα του Ελ Κααμπί στο ματς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ από τον Ζάχαβι στο 57' όμως δεν πτοήθηκε και στο 65ο λεπτό έγραψε το 4-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με ένα μυθικό γκολ, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να σκοράρει με αδιανόητο ανάποδο ψαλίδι μετά από γέμισμα του Όρτα.

Μετά από τα τρία γκολ που πέτυχε στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός πήρε απίστευτη ενέργεια και αυτό φάνηκε στο δεύτερο μέρος.

Και αυτό γιατί ενώ δέχτηκε γκολ από τον Ζάχαβι στο 57ο λεπτό, δεν πτοήθηκε, για να κάνει το 4-1 στο 65ο λεπτό με ασύλληπτο τρόπο.

Ήταν η στιγμή που ο Ορτέγκα έκανε το γέμισμα από τα αριστερά και ο Ελ Κααμπί έπιασε ένα απίστευτο ανάποδο ψαλίδι στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, θυμίζοντας εποχές του θρυλικού Νίκου Αναστόπουλου με τα ερυθρόλευκα, για να νικήσει τον Μισπάτι και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου ματς, στη δεύτερη κόντρα των δύο ομάδων για τους "16" του Conference League.

Στην Game Night της Πέμπτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη αναλύουν το σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στη EuroLeague και τις ευρωπαϊκές ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στο Europa Conference League. Σπύρος Καβαλιεράτος και Βασίλης Σκουντής μεταφέρουν το ρεπορτάζ από το ΣΕΦ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ