ΑΓΓΛΙΑ

ΜακΚλάρεν:"Δεν με ενοχλεί η κριτική"

ΜακΚλάρεν:"Δεν με ενοχλεί η κριτική"
ΜακΚλάρεν

Η κριτική δεν ενοχλεί τον Στιβ ΜακΚλάρεν όπως έσπευσε να τονίσει μετά την φιλική ισοπαλία(1-1) της Αγγλίας με την Ολλανδία στο Άμστερνταμ.

Ο τεχνικός των "λιονταριών" μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στα προκριματικά του "Euro 2008" έχει δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν δείχνει να τον επηρεάζει.

"Δεν με ενοχλεί η κριτική, εκείνο που με ενδιαφέρει είναι αυτή η ομάδα, η απόδοση και το αποτέλεσμα", ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει:

"Το τι λένε άλλοι άνθρωποι για μένα δεν με απασχολεί. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι η δουλειά μου και το πως η Αγγλία θα αποδώσει όπως στο παρελθόν, κερδίζοντας παιχνίδια".

Οσον αφορά στο παιχνίδι ο Στιβ ΜακΚλάρεν έδειξε να προβληματίζεται από την συμπεριφορά της άμυνας λέγοντας :"Αυτό είναι ένα δυσάρεστο στοιχείο από την βραδιά.

Προφανώς δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ και πρέπει να βρούμε λύσεις γι' αυτό", είπε ενώ για την συνέχεια των προκριματικών δήλωσε:

" Είμαστε τρεις βαθμούς πίσω από την Κροατία αλλά έχουμε ακόμα να αγωνιστούμε στην έδρα μας, τη στιγμή που η Ρωσία είναι ένα βαθμό μπροστά και έχουν να την αντιμετωπίσουν δύο φορές".









TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ