SERIE A

Μαλεζάνι: "Η κατάσταση δεν είναι απελπιστική"

Μαλεζάνι: "Η κατάσταση δεν είναι απελπιστική"
ΜαλεζάνιΟυντινέζε

"Με πειράζει που με θυμούνται για τη συνέντευξη Τύπου με ΠΑΟ", τόνισε στην παρουσίασή από Σιένα ο Μαλεζάνι

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Τοσκάνης βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 6 βαθμούς μετά τη συμπλήρωση 13 αγωνιστικών, δηλαδή έξι λιγότερους από την ζώνη του υποβιβασμού, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναικού εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.
"Το ποδόσφαιρο σου δίνει την ευκαιρία να ανακάμψεις, η κατάστασή μας δεν είναι απελπιστική. Χρειάζεται να είμαστε πιο δημιουργικοί. Μεταγραφές;

Πριν μιλήσω για αυτό θα πρέπει να γνωρίσω καλά την ομάδα, θέλω να την μελετήσω στο γήπεδο.

Ίσως να αλλάξει κάτι, όμως είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για τέτοιες παραμέτρους.

Χθες (Δευτέρα) με τον αθλητικό διευθυντή Τζέρολιν, που γνωρίζω καλά έχοντας δουλέψει μαζί στην Ουντινέζε, και με τον πρόεδρο Στρονάτι, κρατήσαμε κάποιες σημειώσεις και μου περιέγραψαν αναλυτικά την ομάδα",

δήλωσε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περίφημη "έκρηξή" του σε συνέντευξη Τύπου στην Ελλάδα όταν βρισκόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

"Με δυσαρεστεί μόνο που με θυμούνται για έναν συγκεκριμένο πανηγυρισμό (όταν ήταν στην Πάρμα) ή για τη διάσημη συνέντευξη Τύπου με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό ήταν ένα πράγμα που είχε σκοπό να βάλει σε τάξη κάποια πράγματα σε μία δύσκολη κατάσταση, που ίσως να υπάρχει και στη Σιένα.



Όμως θα ήθελα να με θυμάται επίσης ο κόσμος για το γεγονός ότι είμαι ένας από τους εν ενεργεία Ιταλούς προπονητές με τις περισσότερες νίκες".


Να σημειωθεί πως το απόγευμα ο Μαλεζάνι θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τους νέους παίκτες του, ενώ το ντεμπούτο του στον πάγκο των "μπιανκονέρι" θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης (25/11), με αντίπαλο τη Νοβάρα για το Κόπα Ιτάλια.






TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ