ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Μαλντίνι για την πρώτη κλήση στην εθνική Ιταλίας: "Ωραίο να βλέπω τις φωτογραφίες του πατέρα και του παππού μου"

Μαλντίνι για την πρώτη κλήση στην εθνική Ιταλίας: "Ωραίο να βλέπω τις φωτογραφίες του πατέρα και του παππού μου"
PRINT SCREEN

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι κάλεσε για πρώτη φορά τον Ντανιέλ Μαλντίνι στην εθνική Ιταλίας, για τα ματς του Nations League με Βέλγιο και Ισραήλ, με τον μεσοεπιθετικό της Μόντσα να μιλάει με υπερηφάνεια για τον πατέρα του Πάολο και τον παππού του, Τσέζαρε.

Η εθνική Ιταλίας μετράει αντίστροφα για δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς στο πλαίσιο του Nations League απέναντι στο Βέλγιο (10/10) και στο Ισραήλ (14/10), με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να καλεί μάλιστα στην αποστολή, ενόψει αυτών των αγώνων, τον Ντανιέλ Μαλντίνι.

Πρόκειται για την πρώτη κλήση του μεσοεπιθετικού της Μόντσα στην σκουάντρα ατζούρα, με τον 22χρονο να τονίζει μάλιστα σε συνέντευξη Τύπου ότι είναι υπερήφανος από τη στιγμή που ακολουθεί στα χνάρια του πατέρα του Πάολο Μαλντίνι αλλά και του παππού του, Τσέζαρε.

"Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι εδώ. Τα λόγια του προπονητή προς το πρόσωπό μου, με γεμίζουν χαρά. Ελπίζω να τα πάω καλά στις προπονήσεις.

Η οικογένειά μου ήταν πάντα κοντά μου αλλά έχουμε μιλήσει λίγο για την κλήση μου. Είναι ωραίο για μένα να βλέπω εδώ φωτογραφίες του πατέρα και του παππού μου αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι την προετοιμασία και ζω την κάθε μέρα ξεχωριστά", τόνισε ο Ντάνιελ Μαλντίνι, για να προσθέσει με νόημα:

"Είχε έρθει σε επαφή μαζί μου η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βενεζουέλας (σ.σ. η μητέρα του έχει ρίζες από την Βενεζουέλα) αλλά προτίμησα να περιμένω την κατάλληλη στιγμή για την Ιταλία, πιστεύω ότι άξιζε η αναμονή.

Ο πατέρας μου είναι χαρούμενος όπως και όλοι στην οικογένεια. Είναι φυσιολογικό για ένα μικρό παιδί να ονειρεύεται να φορέσει τη γαλάζια φανέλα.

Θυμάμαι ελάχιστα πράγματα από τον παππού μου, ξέρω ότι ήταν πάντα κοντά μου αλλά έχουν πέράσει πάρα πολλά χρόνια για να θυμάμαι συγκεκριμένα περιστατικά.

Ήταν η κατάλληλη στιγμή για την πρώτη κλήση μου, σε αυτή την υπάρχει απίστευτη ποιότητα και ελπίζω να μπορέσω να δώσω μία χείρα βοηθείας. Ο παίκτης από τον οποίο εμπνέομαι είναι ο Κακά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ