ΜΙΛΑΝ

Μαλντίνι: "Καμία τύχη χωρίς Κακά"

Μαλντίνι: "Καμία τύχη χωρίς Κακά"
μαλντίνι

Ο πρώην αρχηγός της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, εκτιμά πως οι "ροσονέρι" δεν έχουν καμία τύχη να αποκτήσουν το Champions League χωρίς τον Κακά

"Για την Μίλαν είναι το τέλος μια εποχής", τονίζει χαρακτηριστικά ο 40άχρονος, ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε την καριέρα του.

"Το να σκεφτόμαστε να κερδίσουμε το Champions League χωρίς τον Κακά είναι ουτοπία. Ο Κακά είναι ένας από τους πέντε καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι ο πρώτος σε αυτό το επίπεδο που πουλήθηκε. Οι άλλοι τέσσερις δεν έχουν μετακινηθεί".

"Όταν ο Φράνκο Μπαρέζι αποσύρθηκε, ένιωθα χαμένος. Έβλεπα μόνο μαύρο. Όμως η Μίλαν ήξερε πως να ξεκινήσει και πάλι από την αρχή. Αυτός ο σύλλογος πάντα πήγαινε μπροστά. Καταλαβαίνω την στιγμή, αλλά αν ο σύλλογος καταφέρει να χειριστεί την υπόθεση όπως έκανε μέχρι τώρα, η ιστορία θα συνεχιστεί".

Εν συνεχεία ο Μαλντίνι μίλησε για οπαδούς που τον αποδοκίμασαν στο τελευταίο του παιχνίδι στο "Σαν Σίρο" κόντρα στην Ρόμα. "Περίμενα κάτι διαφορετικό. Πιστεύω πως ο Αντριάνο Γκαλιάνι το πήρε προσωπικά. Τα λόγια του Μπερλουσκόνι με ηρέμησαν, είπα τα πράγματα που ήθελα να ακούσω".

Για το μέλλον εικτιμά πως η Μίλαν θα πρέπει να στηριχτεί στους Βραζιλιάνους αστέρες που τις απέμειναν, τους Αλεχάντρε Πάτο και Ροναλντίνιο.

"Ο Ροναλντίνιο θα μπορούσε να γίνει ηγέτης, αλλά εξαρτάται από τον ίδιο. Πρέπει να γίνει πιο υπεύθυνος. Από την άλλη δεν νομίζω ότι ο Πάτο θα φύγει. Ελπίζω πως θα τον βλέπουμε στην Μίλαν για πολλά χρόνια. Πρέπει απλά να κατανοήσει πλήρως το ταλέντο του, είναι μόλις 19 ετών".









TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ