ΜΙΛΑΝ

Μαλντίνι: "Σκέφτομαι να μην σταματήσω..."

Μαλντίνι: "Σκέφτομαι να μην σταματήσω..."
Μαλντίνι

Ο Πάολο Μαλντίνι, με δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δώσει... παράταση στη σύνταξη για ακόμα ένα χρόνο.

Ο 39χρονος άσος της Μίλαν, ήταν από τους ποιο στεναχωρημένους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ την Τρίτη το βράδυ. Όλοι πιστέψανε πως αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αλλά...
"Έχω ακόμα αρκετή ενέργεια μέσα μου και βέβαια υποθέτω πως θα πρέπει να τηρούμε το λόγο μας, αλλά αυτοί που δεν αλλάζουν τις ιδέες τους και τις αποφάσεις τους μόνο επειδή το είπαν είναι ηλίθιοι", δήλωσα αρχικά ο αρχηγός των ροσονέρι και πρόσθεσε:

"Τους τελευταίους μήνες τα γόνατα μου πραγματικά με πονούσαν πολύ και στο τέλος της περσινής σεζόν, δεν μπορούσα καθόλου. Βαθιά μέσα μου υπάρχει ένα μεγάλο "θέλω" για να συνεχίσω, αυτός είμαι. Κανείς δεν είναι ίδιος με κανέναν και το περιβάλλον μου με πιέζει για να συνεχίσω ακόμα μια χρονιά.

Πριν από τρεις μήνες ήμουν σε χειρότερη κατάσταση, καθώς έπρεπε να σταματήσω λόγω της εγχείρησης που έκανα, αλλά τώρα νιώθω μια χαρά και αγωνίζομαι σε μια θέση στην οποία είχα αρκετό καιρό να αγωνιστώ".




Φυσικά δεν αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι, αλλά ο Μαλντίνι που αγωνίζεται και πηγαίνει πάνω κάτω και κάνει τάκλιν στο 93' δείχνει πως έχει ακόμα πολλά να δώσει.

Ήθελε να τελειώσει στην κορυφή και η Άρσεναλ δεν το επέτρεψε. Όλοι σκέφτηκαν ότι τελείωσε η Ευρωπαϊκή καριέρα του Μαλντίνι, αλλά τελικά όχι μόνο τελείωσε αλλά πείσμωσε για να μπορέσει του χρόνου να βρεθεί στο βάθρο που θα σηκώνει τον τίτλο. Για να δούμε, θα αντέξει ακόμα μια χρονιά. Το πείσμα δίνει δύναμη...





TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ