SERIE A

Μαλντίνι: "Θέλει να τραβάει την προσοχή ο Μουρίνιο"

Μαλντίνι: "Θέλει να τραβάει την προσοχή ο Μουρίνιο"
Μαλντίνι-Ίντερ

Ο Τσέζαρε Μαλντίνι πήρε θέση στην κόντρα Μουρίνιο-Λίπι, λέγοντας ότι ο "special one" θέλει να τραβάει την προσοχή πάνω του

Ο τελευταίος που τοποθετήθηκε δημόσια ήταν ο Τσέζαρε Μαλντίνι, πατέρας του Πάολο αλλά και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας, ο οποίος απέδωσε ευθύνες στον "special one", κατηγορώντας τον ότι επιδιώκει απλά να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.
"Η κλασική ερώτηση "ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο" είναι στάνταρντ ερώτηση στις συνεντεύξεις που γίνονται πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Λίπι, ακόμα και αν είναι προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, έχει κάθε δικαίωμα να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του.

Το πραγματικό ζήτημα εδώ είναι ότι ο Μουρίνιο θέλει απλά να τραβήξει πάνω του την προσοχή. Πρέπει να είναι πάντα μπροστά στα φλας των φωτογράφων και στο επίκεντρο των ΜΜΕ, και για αυτό δημιούργησε αυτή την αντιπαράθεση από το τίποτα", τόνισε ο Τσέζαρε Μαλντίνι, ο οποίος πάντως έχρισε την Ίντερ φαβορί και φέτος για το σκουντέτο.

"Η Ίντερ παραμένει το φαβορί για τον τίτλο. Η Γιουβέντους τα πήγε καλά πέρυσι και έχει ενισχυθεί με τον Ντιέγκο και τον Φελίπε Μέλο, όμως βλέπω ακόμα τους νερατζούρι να είναι ένα βήμα μπροστά.

Η Μίλαν έχει μία καλή ομάδα και εμπιστεύονται έναν νέο παίκτη, τον Κλάας-Γιαν Χούντελααρ, ο οποίος καλείται να αποδείξει την αξία του στην Ιταλία. Είναι μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στην ελίτ, μαζί με τη Ρόμα".









TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ