ΑΓΓΛΙΑ

Μαλουντά: "Είναι τσιγγούνηδες στην Τσέλσι"!

Μαλουντά: "Είναι τσιγγούνηδες στην Τσέλσι"!
μαλουντα

Απίστευτη επίθεση κατά της διοίκησης της ομάδας του εξαπέλυσε άσος της Τσέλσι, Φλοράν Μαλουντά, για το γεγονός ότι αναγκάστηκε να πληρώσει από την τσέπη του για να ναυλώσει ταξί!

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος πρώην παίκτης της Λιόν, εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για το γεγονός ότι η Τσέλσι δεν προέβλεψε να στείλει ιδιωτικό τζετ για να τον φέρει πίσω στο Λονδίνο, μετά από αγώνα που έδωσε με την Εθνική Γαλλίας.
"Η Τσέλσι δεν είναι σαν τη Λιόν ή την Άρσεναλ, δεν στέλνει αεροπλάνα για να παραλάβουν τους παίκτες της μετά από διεθνή ματς.

Όταν έπαιξα με αντίπαλο τη Λιθουανία στις 17 Οκτώβρη στην πόλη της Ναντ, το αεροοπλάνο της Άρσεναλ ήταν γεμάτο και αναγκάστηκα να πάρω ταξί για το Παρίσι, κάνοντας ένα ταξίδι τεσσάρων ωρών",

ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Γάλλος αριστερός χαφ και συμπλήρωσε:

"Φτάσαμε στις 4.30 το πρωί στο αεροδρόμιο, πήρα την πρώτη πτήση για Λονδίνο, κοιμήθηκαν μόλις τρεις ώρες και μετά πήγα στην προπόνηση. Δεν μπορούσα να λείψω από την προπόνηση αν ήθελα να παίξω το Σαββατοκύριακο.

Ο σύλλογος δεν σε βοηθάει πολύ, εκτός υποθέτω αν είσαι σταρ. Είμαι σίγουρος πως όταν έφτασε ο Αντρέι Σεβτσένκο εδώ, τα πάντα θα ήταν έτοιμα για αυτόν".




TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ