ΕΥΡΩΠΗ

Μάνατζερ Mουσλίμοβιτς: "Πρώτη μας επιλογή η Γερμανία"

Μάνατζερ Mουσλίμοβιτς: "Πρώτη μας επιλογή η Γερμανία"

Προκειμένου να ξεδιαλύνει το τοπίο γύρω από τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς το Sport24.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του Βόσνιου, Γιαν Ντρέιερ

Ο Μουσλίμοβιτς μπορεί να έφυγε από τον ΠΑΟΚ, αλλά πολλοί φίλοι του "Δικεφάλου" ρωτούν και θέλουν να μάθουν για την επόμενη ημέρα της καριέρας του Βόσνιου επιθετικού.

Εως τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλά σενάρια, μέχρι και ότι ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του η Πολόνια Βαρσοβίας.

Το Sport24.gr θέλησε να δει τι γίνεται για αυτό και επικοινώνησε με τον ατζέντη του Βόσνιου επιθετικού, Γιαν Ντρέιερ, ο οποίος αρχικά είπε:

" Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για την καριέρα του Ζλάταν τον οποίο γνωρίζετε καλά εκεί στην Ελλάδα είναι πολύ καλός φορ".

Στη συνέχεια τόνισε ότι επιθυμία του "Μούσλι" είναι να παίξει στην Γερμανία: " Και αυτός και εμείς ελπίζουμε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία. Αυτή είναι η πρώτη μας επιλογή. Υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι Α' και Β' κατηγορίας της Γερμανίας που ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του". Όταν του θέσαμε υπόψη τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Έβερτον, σχολίασε: "Η Αγγλία είναι η δεύτερη αγορά που μας ενδιαφέρει".

Τέλος, αναφέρθηκε στο αγωνιστικό στυλ του Μουσλίμοβιτς: " Είναι ένας παίκτης που τον χρειάζονται πολλές ομάδες. Τέτοιου είδους παίκτες είναι πάντα απαραίτητοι ειδικά στις γερμανικές ομάδες. Το ξέρω αυτό από τον Μουσταφά Κουτσούκοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Κότμπους, και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Μουσλίμοβιτς. Και για αυτόν ψάχνουμε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, είτε ως δανεικός, είτε ως μεταγραφή. Πιστεύω ότι τελικά θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή για τον Ζλάταν".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ