LA LIGA

Μάνατζερ Νίκο Γουίλιαμς: "Το παιδί επέλεξε την Αθλέτικ, δεν μπορούμε να τον απειλούμε με όπλο στο κεφάλι για να φύγει"

Spain's Nico Williams celebrates after scoring his side's opening goal during the final match between Spain and England at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Spain's Nico Williams celebrates after scoring his side's opening goal during the final match between Spain and England at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Το πολυσυζήτημένο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Νίκο Γουίλιαμς δεν είχε αίσιο φινάλε για την Μπαρτσελόνα καθώς ο 22χρονος Ισπανός διεθνής εξτρέμ επέλεξε να παραμείνει στην Αθλέτικ, με τον μάνατζέρ του να υπερασπίζεται την την απόφαση του παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα είχε ως προτεραιότητα στη θερινή μεταγραφική περίοδο τον Νίκο Γουίλιαμς όμως παρά τις έντονες προσπάθειες του Τζοάν Λαπόρτα δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία με την Αθλέτικ (έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2027) και έτσι ο 22χρονος Ισπανός διεθνής εξτρέμ θα παραμείνει κάτοικος "Σαν Μαμές" για τουλάχιστον μία σεζόν ακόμη.

Η εξέλιξη αυτή έκανε πολλούς να χρεώσουν στον μάνατζέρ του την άρνηση στους μπλαουγκράνα, με τον Φέλιξ Τάιντα να αποφασίζει ωστόσο να τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα και να ξεκαθαρίσει μέσω συνέντευξής του πως δεν είναι στο χέρι του να οδηγεί έναν παίκτη σε μία ομάδα, παρά τη θέλησή του.

"Ήταν ένα έντονο και αγχωτικό καλοκαίρι. Ο Νίκο είχε μια απίστευτη, θεαματική χρονιά. Μας το επιβεβαίωσε όντας ο καλύτερος παίκτης του Euro 2024. Τελικά το αγόρι αποφάσισε να συνεχίσει για άλλη μια χρονιά.

Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε, να τον στηρίξουμε σε όλες του τις αποφάσεις και να τον συμβουλέψουμε λογικά, αλλά είναι αυτός που έχει αποφασίσει ότι θέλει να συνεχίσει", δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική Ισπανίας, και πρόσθεσε με νόημα:

"Όταν ένας παίκτης και μια οικογένεια θέλουν να συνεχίσουν σε έναν σύλλογο, συνεχίζουν, και όταν δεν θέλουν να συνεχίσουν, φεύγουν. Δεν είναι ο εκπρόσωπος που τους βάζει το όπλο στο κεφάλι για να τους κάνει να φύγουν. Κάθε άτομο και παίκτης αποφασίζει πού θέλουν να είναι".

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ