ΑΕΚ

Μάνατζερ Πινέδα: "Ο Ορμπελίν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό για οικογενειακούς λόγους, όχι για τα χρήματα"

2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο εκπρόσωπος του Ορμπελίν Πινέδα, Μάρκο Βιγιαρεάλ με νέες δηλώσεις του στο Μεξικό τόνισε πως ο πελάτης του θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό για οικογενειακούς και όχι για οικονομικούς λόγους.

Νέες δηλώσεις παραχώρησε ο εκπρόσωπος του Ορμπελίν Πινέδα, Μάρκο Βιγιαρεάλ στο Μεξικό. Ο ατζέντης του Μεξικανού μέσου μίλησε στο "FOX Sports" και επανέλαβε την επιθυμία του πελάτη να επιστρέψει στην πατρίδα του.

"Ο Όρμπελιν κατέβαλε τεράστια προσπάθεια τα τελευταία 2 χρόνια για να έρθει στην ΑΕΚ. Πέρυσι απέρριψε προτάσεις εκατομμυρίων (κυρίως της Νότιγχαμ Φόρεστ) για να έρθει στην ΑΕΚ. Δεν σκέφτηκε τα χρήματα.

Ο κόσμος έχει κοντή μνήμη και δεν θυμάται. Εμείς έχουμε μνήμη και σεβόμαστε τους πάντες.

Ο Ορμπελίν δεν ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος. Ζήτησε τη μεταγραφή του με διαφάνεια και ταπεινότητα. Πόσοι παίκτες το κάνουν αυτό; Να είναι επαγγελματίες, να συνεχίσουν να προπονούνται με χαμόγελο στο πρόσωπό τους; Πρέπει να εκτιμάς ορισμένα πράγματα στη ζωή.

Θα φέρει ένα σημαντικό ποσό μεταγραφής αν συμβεί. Όχι τα ποσά που βλέπω να κυκλοφορούν τόσο στο Μεξικό όσο και στην Ελλάδα. Αλλά ποιος καθορίζει πραγματικά το τίμημα των μεταγραφών; Η ίδια η αγορά. Ρίξτε μια ματιά στα τελευταία 5 χρόνια και θα δείτε τι πλήρωσαν οι μεξικανικοί σύλλογοι για να επαναπατρίσουν ορισμένους Μεξικανούς παίκτες. Παίκτες της εθνικής ομάδας. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν δεν αποδέχεστε την πραγματικότητα, τότε υπάρχουν άλλα πράγματα πίσω από αυτήν. Το να σκέφτεσαι με παράλογα ποσά είναι για παράλογους ανθρώπους αλλά είμαι σίγουρος ότι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είναι άνθρωπος της κοινής λογικής.

Οι παίκτες είναι άνθρωποι. Δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Δεν είναι αυτοκίνητα ή διαμερίσματα. Είναι άνθρωποι με συναισθήματα. Και ο Ορμπελίν εξέφρασε τα συναισθήματά του ότι θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό για οικογενειακούς λόγους. Είναι αλήθεια ότι σε μια πιθανή επιστροφή στο Μεξικό ο Ορμπέλιν θα κερδίζει περισσότερα από ό,τι στην Ελλάδα, γιατί αυτή είναι η αγορά του Μεξικού. Επαναλαμβάνω ότι έχει απορρίψει αυτά τα υψηλότερα ποσά από τότε που έφυγε για την Ευρώπη. Πρέπει να το θυμάστε αυτό.

Διαβάζω ότι κάποιοι Έλληνες δημοσιογράφοι λένε ότι όλο αυτό το θέμα προωθείται από τον ατζέντη του Ορμπέλιν για να βγάλει λεφτά. Ότι εγώ εκβιάζω την ΑΕΚ; Έχουν αναρωτηθεί ποιος προωθεί αυτά που γράφουν στα άρθρα τους; Με βάση ποια στοιχεία προσπαθούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη; Με βάση ποια δεδομένα δημιουργούν άποψη που ενθαρρύνει ορισμένους αναγνώστες τους να μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα και μηνύματα προπηλακισμού κατα της οικογένειας του Orbelin; Μου κάνει εντύπωση ότι βρίσκομαι στην Αθήνα εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες και ούτε ένας δημοσιογράφος δεν μου τηλεφώνησε για να με ρωτήσει αν υπάρχει αλήθεια σε όσα γράφονται στον Τύπο; Είναι περίεργο, έτσι δεν είναι; Προτιμούν να γράφουν για να γράφουν τότε ή να αναπαράγουν αβέβαια πράγματα.

Η ΑΕΚ έχει νέο ιδιοκτήτη που καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να κάνει την ομάδα της ακόμη πιο ανταγωνιστική. Είχε ήδη μια ομάδα υψηλού επιπέδου και την έχει ενισχύσει ακόμα περισσότερο για να πετύχει τον στόχο της να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα και να πάει μακριά στη Conference League. Όμως ο Ορμπελίν εξακολουθεί να θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ