ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μάνιγκερ: "Είμαστε σε άνοδο"

Μάνιγκερ: "Είμαστε σε άνοδο"
μανινγκερ

Η Γιουβέντους νίκησε την Ρεάλ με 2-1 στο Τορίνο πέρασε στην κορυφή του 8ου ομίλου ευελπιστώντας σε καλύτερες ημέρες τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Άλεξ Μάνιγκερ πήρε την θέση κάτω από τα δοκάρια του τραυματία Μπουφόν, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό ντέρμπι. Ο Αυστριακός γκολκίπερ είχε θετική παρουσία στην εστία της Ιταλικής ομάδας και περιμένει αγωνιστική άνοδος της "Γιούβε" στα επόμενα παιχνίδια.
" Θέλαμε απεγνωσμένα νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή η νίκη είναι σημαντική καθώς μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Υπάρχουν τρία ακόμα παιχνίδια στον όμιλο και αυτή η νίκη μας βοηθάει πολύ στον ψυχολογικό τομεά", τόνισε ο Μάνιγκερ που σκέφτεται το ντέρμπι με την Τορίνο το ερχόμενο Σάββατο: " Eίχαμε μερικά άσχημα αποτελέσματα, ωστόσο, περιμένω καλύτερη εμφάνιση στο ντέρμπι με την Τορίνο. Πρέπει να ανεβάσουμε ταχύτητα. Θα είναι το πρώτο μου ντέρμπι και είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ σε ένα τέτοιο ματς. Αν κατάφερουμε να αγωνιστούμε όπως με την Ρεάλ τότε θα είμαστε νικητές".
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ