ΑΕΚ

Μανού: "Η ομάδα παίζει πάντα για τη νίκη"

Μανού: "Η ομάδα παίζει πάντα για τη νίκη"
New Image

Ευτυχισμένος με τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του εμφανίστηκε ο Μανού, ξεκαθαρίζοντας ότι το κεφάλαιο Μπενφίκα έχει κλείσει οριστικά για αυτόν

Ο 25χρονος Πορτογάλος μέσος μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες του στη Μπενφίκα που θα συναντήσει ξανά στην Ένωση, στον ρόλο του Κώστα Κατσουράνη στη μετεγγραφή του καθώς και στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη για μία θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ερ: Πως αισθάνεσαι στην προοπτική να αγωνιστείς με τη φανέλα της ΑΕΚ;

Απ: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Από την πρώτη στιγή που έμαθα ότι ενδιαφέρεται η ΑΕΚ να με αποκτήσει είχα μεγάλη όρεξη να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Με βοήθησε πολύ ο Κατσουράνης στην απόφασή μου. Η ομάδα αυτή παίζει πάντα με την προοπτική να κερδίζει".

Ερ: Έχεις μιλήσει με παλιούς συμπαίκτες από τη Μπενφίκα;


Απ: "Έχω κάνει δύο συζητήσεις με τον Μαντούκα. Μου είπε ότι οι συνθήκες εργασίας είναι εξαιρετικές και ότι δεν πρέπει να έχω ενδοιασμούς για να έρθω στην ομάδα".

Ερ: Τί υπόσχεσαι στους φίλους της ΑΕΚ;

Απ: "Θα δουλέψω σκληρά για να καθιερωθώ. Μαζί με τους συμπαίκτες μου θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι η ΑΕΚ δυνατή και να έχουμε το γήπεδό μας πάντα γεμάτο".

Ερ: Πως βλέπεις τη ρεβάνς της Δευτέρας με αντίπαλο τη Σεβίλλη;

Απ: "Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα που έχει καλό όνομα στην Ευρώπη και η οποία παίζει πάντα για να κερδίζει. Το παιχνίδι με τη Μπενφίκα θα είναι δύσκολο λόγω του 2-0 στον πρώτο αγώνα, όμως στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά".

Ερ: Βλέπεις την ΑΕΚ ως μία πρόκληση μέσω της οποίας να μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου στη Μπενφίκα;

Απ: "Ήρθα για να παίξω στην ΑΕΚ και να δείξω την αξία μου και όχι να με δει η Μπενφίκα. Η Μπενφίκα είναι ένα κεφάλαιο που έχω αφήσει πίσω μου".

















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ