ΙΝΤΕΡ

Μανσίνι: "Δεν αφήνω την Ίντερ"

Μανσίνι: "Δεν αφήνω την Ίντερ"
Αμαντίνο Μανσίνι-Ίντερ

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Ίντερ και μετά τον Ιανουάριο παρά τις μόλις 6 συμμετοχές του από το ξεκίνημα της σεζόν, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αμαντίνο Μανσίνι

Μέχρι στιγμής, ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα επιθυμούσε από τον προπονητή του στους "νερατζούρι" κάτι που καταμαρτυρούν και οι μόλις έξι παρουσίες του στην ενδεκάδα σε όλες τις διοργάνωσεις, με το γεγονός πάντως αυτό να μην τον εμποδίζει να δηλώσει πως επιθυμεί να είναι κάτοικος "Μεάτσα" και μετά τον Ιανουάριο.
"Έχω βολευτεί στο Μιλάνο και θέλω να εξακολουθώ να παίζω για την Ίντερ. Το σημαντικότερο είναι να παραμείνω ήρεμος και να δουλεύω καλά, έτσι ώστε να πάρω περισσότερες ευκαιρίες στη συνέχεια", τόνισε ο 29χρονος άσος στη ιστοσελίδα "Sportitalia", ο οποίος σχολίασε και την απόφαση του Μουρίνιο να αφήσει στις εξέδρες του γηπέδου τον Μπαλοτέλι για το ματς με τη Φιορεντίνα εξαιτίας αργοπορίας του στην προπόνηση.

"Ο Μπαλοτέλι είναι μία χαρά. Δούλεψε σκληρά καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα φυσικής κατάστασης".




TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ