ΙΝΤΕΡ

Μανσίνι: "Θέλω να επιστρέψω στη Ρόμα"

Μανσίνι: "Θέλω να επιστρέψω στη Ρόμα"
Μανσίνι-Ίντερ

Την επιθυμία του να επιστρέψει στη Ρόμα εξέφρασε ο Αμαντίνο Μανσίνι, ασκώντας "πίεση" στην Ίντερ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών

"Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν μπορούσα να επιστρέψω στη Ρόμα όπου ήμουν πολύ καλά και πιστεύω ότι έχω συνεισφέρει στις επιτυχίες της ομάδας με σημαντικές σεζόν", τόνισε ο 29χρονος Βραζιλιάνος μέσος, και συνέχισε:

"Εδώ και καιρό έχω μιλήσει με τον Σπαλέτι και τον Πράντε, αυτοί γνωρίζουν άριστα ότι για μένα δεν θα υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα να επιστρέψω για να φορέσω την κιτρινοκόκκινη φανέλα.

Ακόμα και η Ίντερ ξέρει ότι θα ήθελα να φύγω, όμως δεν έχω τίποτα εναντίον της διοίκησης, αυτό είναι ξεκάθαρο. Μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά.

Το πρόβλημα είναι πως η ευτυχία για έναν ποδοσφαιριστή είναι να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να παίζει".



Πέρα από τα χρονικά περιθώρια που στενεύουν επικίνδυνα για την επιστροφή του στην "αιώνια πόλη", υπάρχει και το "αγκάθι" που αφορά στις σχέσεις του παίκτη με τους οπαδούς της Ρόμα, που ψυχράνθηκαν μετά τη φυγή του, με τον ίδιο πάντως να δηλώνει έτοιμος να τους "ξανακερδίσει":

"Ξέρω πολύ καλά ότι το πρώτο διάστημα δεν θα είναι εύκολο για μένα στη Ρόμα. Γνωρίζω τους οπαδούς των τζαλορόσι και ξέρω ότι δεν μου έχουν συγχωρήσει το ότι έφυγα.

Είμαι όμως έτοιμος να αντιμετωπίσω αυτά τα προβλήματα, θα έκανα οτιδήποτε για να κάνω να αλλάξουν γνώμη αυτοί οι οπαδοί, που για πάρα πολλά χρόνια ήταν δικοί μου οπαδοί".

Να σημειωθεί πως Ρόμα και Μανσίνι εμφανίζονται απόλυτα θετικοί στην μετακίνηση του παίκτη, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πειστεί και η Ίντερ να δώσει τη συγκατάθεσή της σε παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να επιθυμούν αυτή τη στιγμή να τον δώσουν με κανονική μεταγραφή για να βάλουν περισσότερα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.












TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ