ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μάνταλος: "Κοιτούσα δεξιά και αριστερά, πιστεύοντας ότι θα δω τον Τζορτζ να πανηγυρίζει μαζί μας"

Μάνταλος: "Κοιτούσα δεξιά και αριστερά, πιστεύοντας ότι θα δω τον Τζορτζ να πανηγυρίζει μαζί μας"
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος στις δηλώσεις του στη NOVA μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Αγγλίας (2-1) μίλησε για ένα αποτέλεσμα που περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Η Ελλάδα επικράτησε 2-1 της Αγγλίας, πετυχαίνοντας έναν θρίαμβο στο Γουέμπλεϊ. Όλα αυτά στην σκιά του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Γιώργος Μάνταλος στις δηλώσεις του στη NOVA, εμφανώς συγκινημένος, τόνισε πως κοιτούσε δεξιά και αριστερά, πιστεύοντας ότι θα δει τον πρώην συμπαίκτη τους να πανηγυρίζει μαζί τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνταλου:

Για τις σκέψεις του: "Το αποτέλεσμα, αν και μεγάλη νίκη, περνάει σε δεύτερη μέρα. Οι σκέψεις μου όταν ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα ήταν στον Τζορτζ. Τα έφερε έτσι η μοίρα και δεν ήταν σήμερα μαζί μας. Σκεφτόμουν και κοιτούσα δεξιά αριστερά ότι θα δω τον Τζορτζ να πανηγυρίζει μαζί μας. Δεν υπάρχουν λόγια. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο στα επόμενα παιχνίδια για πολύ καιρό. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένειά του, στο παιδί του, τη γυναίκα του. Ο Θεός να τους δώσει δύναμη να πάνε μπροστά".

Πώς γίνεται ένας ποδοσφαιριστής να αντλεί ψυχική δύναμη: "Δεν ξέρω. Στην είδηση και μόνο, όταν ήμασταν εδώ στο γήπεδο, χθες όταν μάθαμε τι συνέβη, μέχρι που φτάσαμε να παίξουμε. Δεν νομίζω θα είχε κανείς παίκτης στο μυαλό του ότι θα φορέσει την στολή για να παίξει. Ήρθαν τα πράγματα έτσι, έπρεπε να αγωνιστούμε, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να τιμήσουμε τον Τζορτζ, το εθνόσημο".

Για το αν ήταν ο 12ος παίκτης ο Μπάλντοκ: "Μας έδινε δύναμη, τι να σου πω. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE ΜΠΑΛΝΤΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ