ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μανθάτης: "Ήθελα σέντρα, αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα"

Ο Γιώργος Μανθάτης πανηγυρίζει το γκολ με τη φανέλα του Παναιτωλικού κόντρα στον ΟΦΗ
Ο Γιώργος Μανθάτης πανηγυρίζει το γκολ με τη φανέλα του Παναιτωλικού κόντρα στον ΟΦΗ EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μανθάτης αναφέρθηκε στο εξαιρετικό γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ και παραδέχθηκε πως ήθελε να κάνει σέντρα, αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. (VIDEO)

Ο Παναιτωλικός πήρε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Super League Interwetten με 2-1 πετυχαίνοντας ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά. Το πρώτο, μάλιστα, το σημείωσε ο Γιώργος Μανθάτης με τρομερό σουτ από δύσκολη θέση, συνδυάζοντας το ντεμπούτο του με γκολ.

Ο 23χρονος εξτρέμ μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στο υπέροχο τέρμα που σημείωσε και παραδέχθηκε πως ήθελε να κάνει σέντρα, αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη φάση του γκολ: "Η αλήθεια είναι πως ήθελα να κάνω δυνατή σέντρα, αλλά αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα είναι... γκολ (σ.σ. γέλια)".

Για την εμφάνισή του και την επιστροφή του: "Ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά, καθώς αγωνιζόμουν στην Κύπρο και το πρωτάθλημα διακόπηκε τον περασμένο Μάρτιο. Έλυσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό στις 5 Οκτωβρίου και τρεις μήνες ήμουν χωρίς ομάδα. Έκανα ατομικές προπονήσεις, δεν γινόταν να διατηρηθώ σε αυτή την κατάσταση χωρίς προπονήσεις. Ήρθα σε μία ομάδα με πολύ καλό κλίμα και καλό προπονητή. Κοιτάζουμε μπροστά, γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια με την ΑΕΚ εκτός και τον Ολυμπιακό εντός".

Για την εικόνα του αγώνα: "Δεν είναι η σωστή νοοτροπία να τα παρατάμε ύστερα από κάθε δυσκολία. Τουλάχιστον εγώ, απ' την πλευρά μου, έχω μάθει να είμαι νικητής, να προσπαθώ για το καλύτερο με σκοπό να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα, εμείς ισορροπήσαμε, μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο, δεχθήκαμε το γκολ, ανεβήκαμε στη συνέχεια, χάσαμε το πέναλτι, αλλά η ομάδα δεν τα παράτησε. Αυτό είναι το σημαντικό".

Για τον αν ο Παναιτωλικός θα του δώσει την ευκαιρία για τη μεγάλη επιστροφή: "Ήδη μου την έδωσε (σ.σ. γέλια)".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ