ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαντί Καμαρά: "Δεν είναι εύκολο να σε αποχαιρετήσω, ο Ολυμπιακός υπήρξε σημαντικό κομμάτι της ζωής μου"

Ο Μαντί Καμαρά
Ο Μαντί Καμαρά EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαντί Καμαρά αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με ανάρτησή του στα social media. Χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με την λήξη του συμβολαίου του. Άλλωστε, ο 27χρονος μέσος ήταν "ξένο σώμα" στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν, ενώ πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Ο Καμαρά με ανάρτησή του στο Instagram το βράδυ της Τρίτης (4/6) είπε το "αντίο" του στον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του.

Τη φετινή σεζόν ο Καμαρά πραγματοποίησε 29 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, σημειώνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ, ενώ συνολικά αγωνίστηκε σε 210 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έχοντας ως απολογισμό 20 τέρματα και 14 ασίστ. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα, με την οποία πραγματοποίησε 21 συμμετοχές.

Στους ερυθρόλευκους ανήκε από το 2018, ενώ τη σεζόν 2022/23 είχε δοθεί δανεικός στη Ρόμα. Συνολικά είχε 210 συμμετοχές, με 20 γκολ και 14 ασίστ.

Η ανάρτηση του Μαντί Καμαρά:

"Tο να σε αποχαιρετήσω δεν είναι εύκολο. Αυτός ο σύλλογος υπήρξε για μένα ένας μεγάλος 'ναός' γνώσης για πολλά χρόνια και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κατέληγε σ' αυτό, όταν κοιτάζω πίσω και βλέπω ότι έπαιξα εκατοντάδες αγώνες για αρκετά χρόνια. Αυτό με κάνει εξαιρετικά περήφανο.

Ήταν απόλυτο προνόμιο να εκπροσωπώ αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και να κατακτώ πολλά τρόπαια.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια της περιόδου μου στον σύλλογο μοιράστηκα τα αποδυτήρια με κάποιους φανταστικούς συμπαίκτες από τους οποίους έμαθα πολλά . Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς και εύχομαι καλή επιτυχία στον σύλλογο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ