ΑΕΚ

Μαντούκα: "Συγνώμη για την φετινή χρονιά"

Μαντούκα: "Συγνώμη για την φετινή χρονιά"
Μαντούκα

Ο Μαντούκα μίλησε για την φετινή χρονιά, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και την επόμενη αγωνιστική σεζόν

Για την φετινή χρονιά και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

" Τα τελευταία 7-8 παιχνίδια παίξαμε καλά. Ο Παναθηναϊκός όμως νίκησε δίκαια. Ήταν καλύτερος. Ξεκινήσαμε άσχημα την χρονιά . Όμως στην συνέχεια βελτιωθήκαμε. Η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη τα τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στην Α.Ε.Κ . Δεν πήραμε το Κύπελλο που ήταν ο τελευταίος μας στόχος, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ μείναμε έξω νωρίς. Ακόμη στον τελευταίο μας στόχο, τα play-off αποτύχαμε και εκεί".

Για την έλευση Μπάγεβιτς:

" Άλλαξε πολύ η κατάσταση στην ομάδα. Όμως τα εσωτερικά προβλήματα ήταν αρκετά και έτσι δεν υπήρξε κάποια δραματική αλλαγή. Στόχος είναι να κάνουμε μια καλή σαιζόν του χρόνου."

Γα την χρονιά που πέρασε για εκείνο ατομικά:

" Στα έντεκα χρόνια που βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο ήταν η χειρότερη. Τελείωσα τη σαιζόν τραυματίας και την ξεκίνησα τραυματίας. Ήμουν τραυματίας για εφτά, οκτώ μήνες. Στην συνέχεια μπήκα έπαιξα καλά και ανέβηκα ψυχολογικά".

Για την επόμενη χρονιά και το μέλλον του στην ΑΕΚ:

" Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι γίνεται. Δεν έχω όμως το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε με την ΑΕΚ ούτε με τον πρόεδρο. Δεν έχω λόγο να φύγω τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια που έχω συμβόλαιο".

Για την ενίσχυση της ομάδας:

" Είμαστε μια καλή ομάδα. Χρειαζόμαστε κάποιους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται να δημιουργηθεί μια πιο ποιοτική και ανταγωνιστική ομάδα. Ελπίζω η ΑΕΚ να δυναμώσει. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την φετινή χρονιά και το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό."








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ