ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Μαντράγκορα για τον τελικό με τον Ολυμπιακό: "Μεγάλες και άδειες οι ημέρες, αλλά δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω"

Ο Ρονάλντο Μαντράγκορα με τη φανέλα της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Ρονάλντο Μαντράγκορα με τη φανέλα της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League πλήγωσε βαθιά όλους τους ανθρώπους της Φιορεντίνα, με τον Ρολάντο Μαντράγκορα να αναφέρεται στον πόνο που βίωσε αλλά και να στέλνει μήνυμα ανασύνταξης στους τιφόζι των βιόλα.

Η Φιορεντίνα ήθελε πολύ να κατακτήσει το τρόπαιο του Conference League στην Ελλάδα για να δώσει μία μεγάλη χαρά στον κόσμο της μετά από πολλά χρόνια αναμονής, ωστόσο το φινάλε του τελικού στην "OPAP Arena" την βρήκε να σωριάζεται στο καναβάτσο από το γκολ του Ελ Κααμπί στο 116' και να μένει για δεύτερη διαδοχική σεζόν με άδεια χέρια, κουβαλώντας και την ήττα στον τελικό του 2023 από την Γουέστ Χαμ.

Η ήττα αυτή μάλιστα ήταν η τρίτη σε ισάριθμους τελικούς για την ομάδα του Βιτσέντσο Ιταλιάνο την τελευταία διετία (είχε χάσει και το Coppa Italia την περασμένη σεζόν), με τους οπαδούς των βιόλα να στήνουν λαϊκά δικαστήρια στο αποχαιρετιστήριο ματς της σεζόν που βρήκε την Φιορεντίνα να επικρατεί με 3-2 της Φιορεντίνα στο Μπέργκαμο.

Ο Ρολάντο Μαντράγκορα σε μονομαχία του με τον Παναγιώτη Ρέτσο, στον τελικό του Conference League μεταξύ της Φιορεντίνα και του Ολυμπιακού | 29 Μαΐου 2024
Ο Ρολάντο Μαντράγκορα σε μονομαχία του με τον Παναγιώτη Ρέτσο, στον τελικό του Conference League μεταξύ της Φιορεντίνα και του Ολυμπιακού | 29 Μαΐου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Από την πλευρά τους, αρκετοί από τους παίκτες των βιόλα επέλεξαν το δρόμο της σιωπής για να διαχειριστούν τα εύθραστα συναισθήματά τους, με τον Ρολάντο Μαντράγκορα να αποφασίζει πάντως να μιλήσει στον κόσμο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4/6) μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Instagram.

"Η σιωπή αυτών των ημερών είναι μία ένδειξη σεβασμού για την απογοήτευση που βιώσαμε όλοι μας. Ήταν ημέρες μεγάλες και άδειες, επειδή η κοινή επιθυμία όλη της Φλωρεντίας δεν πραγματοποιήθηκε!

Δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε εκείνο που όλοι θέλαμε, εκείνο για το οποίο δουλέψαμε μία ολόκληρη χρονιά, εκείνο που θα έδινε χαρά σε όλους σας!

Δεν συνέβη, όμως δεν μπορούμε να γυρνάμε πίσω! Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάζουμε κατάματα την πραγματικότητα και να ξαναρχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Η σεζόν έφτασε στο τέλος της και την επόμενη χρονιά θα πρέπει να παλέψουμε ακόμη περισσότερο! Είμαι πεπεισμένος ότι θα το κάνουμε όλοι μαζί, ως Φιορεντίνα! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ", σχολίασε χαρακτηριστικά ο 26χρονος Ιταλός μέσος.

TAGS ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ