ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γ.: Στο Ντουμπάι για προετοιμασία, με "ελεύθερο" ωράριο από τον Σόλσκιερ

Μάντσεστερ Γ.: Στο Ντουμπάι για προετοιμασία, με "ελεύθερο" ωράριο από τον Σόλσκιερ

Κατόπιν απόφασης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η αποστολή της Μάντσεστερ Γ. αναχώρησε για το Ντουμπάι, για μίνι προετοιμασία για το υπόλοιπο της σεζόν. Χωρίς ωράριο εξόδου άφησε τους παίκτες του ο Νορβηγός.

Από την ημέρα που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αντικατέστησε τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλα πάνε πρίμα για τους "κόκκινους διαβόλους". Τα αποτέλεσματα έρχονται σε συνδυασμό με καλή μπάλα, ενώ το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας έχει αλλάξει εντυπωσιακά και το προς το καλύτερο.

Κατόπιν απόφασης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναχώρησε για το Ντουμπάι, για μια μίνι προετοιμασία για το υπόλοιπο της σεζόν. Μετά το 2-0 επί της Ρέντινγκ και την πρόκριση στους 16 του FA Cup, ο Νορβηγός τεχνικός θεώρησε πως το θερμό κλίμα στην Μέση Ανατολή είναι ιδανικό για να προπονηθούν οι παίκτες του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στις εγχώριες διοργανώσεις και το Champions League.

Ο Σόλσκιερ μάλιστα προχώρησε σε μια ασυνήθιστη απόφαση, αποσκοπώντας και στην ψυχολογική αποφόρτιση των παικτών του. Τους ενημέρωσε πως δεν υπάρχει ωράριο εξόδου! Από τις φωτογραφίες που ανήρτησαν οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ στα social media, φαίνεται πως ο τρόπος που χειρίζεται τα πράγματα ο νέος τους προπονητής, έχει θετικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία τους, πέρα από τον αγωνιστικό χώρο.

Ερέρα, Μάτα, Ντε Χέα, Μπεγί και ο προπονητής τερματοφυλάκων Εμίλιο Άλβαρες φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί σε κοινή τους έξοδο, ενώ πολλοί συμπαίκτες τους απόλαυσαν τις ανέσεις που προσφέρει το πεντάστερο ξενοδοχείο One&Only Royal Mirage, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Γιουνάιτεντ.

"Δεν ήρθαμε στο Ντουμπάι να προετοιμαστούμε μονάχα για την Τότεναμ. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε για το υπόλοιπο της σεζόν. Είναι ο τρόπος που επιλέγουμε για να ανταγωνιστούμε τις Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ", τόνισε αρχικά ο Σόλσκιερ, που ισοφάρισε το ρεκόρ του Sir Ματ Μπάσμπι από το 1946 (πέντε σερί νίκες από τη στιγμή που ανέλαβε), σχετικά με το ταξίδι της ομάδας του.

"Δε με νοιάζουν τα ρεκόρ. Όχι τώρα. Ίσως σε 20 χρόνια από τώρα να κάτσω κάτω και να δω τι ρεκόρ έχω πετύχει. Αλλά ποτέ δεν κοιτάζω πίσω. Ποτέ. Οι παίκτες κερδίζουν αυτοπεποίθηση και μομέντουμ αυτή τη στιγμή. Ας δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Είμαστε πάντα καλοί φτάνοντας προς το τέλος της σεζόν ούτως ή άλλως", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ