ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακατασκευάζονται οι εγκαταστάσεις της ομάδας, 50 εκατομμύρια η επένδυση

Jim Ratcliffe, the founder of the INEOS Chemicals company, waits for the start of Marathon runner Eliud Kipchoge from Kenya at the INEOS 1:59 Challenge attempt to run a sub two-hour marathon in Vienna, Austria, Saturday, Oct. 12, 2019. (AP Photo/Ronald Zak)
Ο Τζιμ Ράντκλιφ. © 2019 RONALD ZAK/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται το επόμενο διάστημα να προχωρήσει στην ανακατασκευή των εγκαταστάσεων του συλλόγου, με την διοίκηση να χρειάζεται να καταβάλλει 50 εκατομμύρια λίρες.

Η Συνιδιοκτήτρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ INEOS με επικεφαλής τον Τζιμ Ράντκλιφ πρόκειται την επόμενη εβδομάδα να προχωρήσει σε ανακατασκευή των προπονητικών και όχι μόνο εγκαταστάσεων στο Κάρινγκτον προκειμένου εκείνες να ευθυγραμμίζονται με την ιστορία και τους στόχους του συλλόγου, με τα έξοδα υλοποίησης του έργου να υπολογίζονται στα 50 εκατομμύρια.

Ο Τζίμ Ράντκλιφ έχει ξεκαθαρίσει ότι σκοπεύει να επενδύσει σημαντικά στη βελτίωση των υποδομών του συλλόγου, αφού αρκετοί αντίπαλοι είχαν αναβαθμιστεί σοβαρά συγκριτικά με τους "Κόκκινους Διαβόλους" και επομένως η ανάγκη εξισορρόπησης αυτής της διαφοράς αποτελούσε προσωπικό στόχο του Βρετανού επιχειρηματία.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν 2024/25 και η Γιουνάιτεντ έδωσε μερικές διευκρινιστικές λεπτομέρειες. "Θα γίνουν προσωρινές προσαρμογές... για να διασφαλιστεί ότι οι παίκτες και το προσωπικό όλων των ομάδων μας θα μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν με επιτυχία την επόμενη σεζόν".

Η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να ανανεώσει το γυμναστήριο, τους χώρους περίθαλψης, διατροφής και αποκατάστασης και υπάρχει "σχεδιαστική έμφαση στη δημιουργία περισσότερου χώρου για συνεργασία και καινοτομία μεταξύ των παικτών και του προσωπικού".

Αφού επιβεβαίωσε τα σχέδια για τις εγκαταστάσεις ο Ράντκλιφ δήλωσε: "Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον παγκόσμιας κλάσης για να κερδίζουν οι ομάδες μας. Όταν πραγματοποιήσαμε μια ενδελεχή εξέταση των εγκαταστάσεων προπόνησης του Κάρινγκτον και συναντηθήκαμε με τους παίκτες της πρώτης ομάδας των ανδρών μας, ήταν σαφές ότι τα πρότυπα είχαν πέσει κάτω από ορισμένα αντίστοιχα των ανταγωνιστών μας. Αυτό το έργο θα διασφαλίσει ότι το προπονητήριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανακαινιστεί και πάλι σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ